Shopware developer

36 tot 40 uur per week uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Naast de persoonlijke ontwikkeling van onze FRMWRK’ers houden wij continue nieuwe ontwikkelingen in de e-commerce markt nauwlettend in de gaten. Dit zorgt ervoor dat wij, naast onze expertise op het gebied van Magento en Drupal, gestart zijn met het specialiseren in een nieuw e-commerce platform: Shopware.

Binnen ons ontwikkelteam zijn wij dan ook per direct op zoek naar Shopware developers. Weet jij alle ins- en outs van het Shopware platform en heb jij de ambitie om jouw kennis hiervan over te brengen aan anderen? Wie weet is deze functie dan iets voor jou!…

Wat is jouw missie als Shopware developer?

Als Shopware developer heb jij een centrale rol in ons ontwikkelteam. Jij gaat samen met onze e-commerce developers bouwen aan toffe e-commerce projecten. Als Shopware expert draag jij je kennis uit, zodat je collega’s samen met jou vol aan de slag kunnen binnen dit platform.

Jij kan als geen ander de nodige code schrijven aan de front- en/of backend zijde van het Shopware platform en daarnaast bestaande modules customizen en nieuwe modules bouwen. Daarnaast draai je jouw hand niet om voor wat shopconfiguratie, zodat alles in de webshop op rolletjes loopt. Zowel in de project- als de roadmapfase (fase na oplevering) werken wij in sprints. Oftewel, op basis van korte ontwikkelrondes bouw je samen met je collega’s én in continue overleg met de klant aan een kwalitatief goed werkend eindproduct. Hierdoor kunnen wij gericht groei creëren bij onze klant.

Jouw kennis van Shopware draag jij ook over aan onze klant. Je denkt constant mee met de behoefte van onze klant en kijkt daarbij verder dan alleen het realiseren van een goed werkend product. Zie jij dat ergens een toffe feature wordt toegepast die ook toegepast kan worden bij de klant, dan stel je dit gewoon voor! Zo zorgen we samen voor doorlopende optimalisaties.

Meer lezen van deze vacature? Ga dan snel naar onze website via ‘bekijk vacature’ en wie weet drinken we binnenkort een virtueel kopje koffie of thee!

Details

Plaatsingsdatum
08 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
36 tot 40 uur per week