Service Manager
32 tot 40 uur per week uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Krijg jij energie van dagen die nooit hetzelfde zijn? Van het geruststellen van klanten en hen helpen met gebruikersvragen? Ben jij in staat om eerstelijns support op te vangen en hiermee de druk op de developers te verminderen? En kan jij ervoor zorgen dat er tijdig updates worden uitgevoerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Jouw missie als Service Manager

Dagelijks zijn jouw collega’s bezig onze klanten verder te (helpen) ontwikkelen. Concreet betekent dit dat zij bezig zijn om maximaal resultaat uit hun webshops te halen. Voor hen is dit lastig te combineren met reguliere (onderhouds)werkzaamheden aan webshops, zoals het doorvoeren van updates, AVG checks, het aanschaffen van plugins en hosting vraagstukken. En ook als er een incident tussendoor komt werkt dit verstorend bij collega’s, het haalt ze uit de focus om meer omzet voor onze klanten te genereren.

De huidige service manager focust zich op zowel de onderhoudswerkzaamheden als op de optimalisatie van de webshops. Gezien de groei die wij doormaken gaan we hier een onderscheid in maken. Wij zoeken dan ook een kanjer die het leuk vindt en de kwaliteiten heeft om de volgende activiteiten voor zijn/haar rekening te nemen:

– Gebruikersvragen van klanten over (de backend van) hun webshops
– Signaleren en organiseren van updates van de webshops of plugins
– Periodieke APK en AVG checks (laten) uitvoeren
– Plugins aanschaffen op verzoek van collega’s
– Performance monitoren
– Hosting gerelateerde vraagstukken oppakken

Kortom: een combinatie tussen proactief voorkomen dat er issues op ons af komen en reactief klanten helpen met vragen en incidenten.

Wij hebben fijne relaties met onze klanten en zij weten dat ze niet voor elk wissewasje een showstopper in kunnen schieten. Als ze dat toch doen, dan is het aan jou om ze ‘weg te managen’ en als dat niet lukt dan zijn er voldoende escalatiepunten die jou hierbij zullen helpen. Wij zijn namelijk zuinig op ons personeel.
Daarnaast hebben wij processen die ervoor zorgen dat incidentele werkzaamheden tot een minimum worden beperkt en medewerkers zelden worden belast in avonden of weekenden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

– Altijd live deploys in de ochtenden
– Geen live deploys tussen donderdagmiddag en maandagochtend
– Geautomatiseerde test scripts die de belangrijkste flows in een webshop testen na elke wijziging
– Alleen voor showstoppers (bijv. er kan niet besteld of betaald worden) laten we alles uit onze handen vallen. Incidenten van mindere aard worden gepland op vaste momenten waarop we hieraan werken.

We proberen dus zoveel mogelijk te voorkomen dat er incidenten zijn en dit lukt ons goed, maar uitsluiten kunnen we ze niet en dan is het fijn als service manager is die hier adequaat mee om weet te gaan.

Meer lezen van deze vacature? Ga dan snel naar onze website via ‘bekijk vacature’ en wie weet drinken we binnenkort een virtueel kopje koffie of thee!

Details

Plaatsingsdatum
08 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 tot 40 uur per week