Serverless Cloud & Java Developer
Eindhoven
173 uur
Gespaarde punten van duizenden creditcardhouders automatisch omgezet in kortingsvouchers. Of een Single Sign-on oplossing waarmee 1,6 miljoen basisschoolleerlingen en -leraren veilig toegang krijgen tot alle persoonlijke, digitale lesmaterialen. Twee voorbeelden van projecten waar jij als Serverless Cloud & Java Developer zorgt voor de juiste ‘glue’ en dankzij jouw werkzaamheden internetapplicaties goed geïntegreerd, stabiel en veilig zijn en uiteraard optimaal presteren. Je ontwikkelt krachtige APIs waarmee partijen buiten ISAAC en collega Front-end Developers eenvoudig kunnen integreren, zet codebases op en ontwikkelt en implementeert nieuwe functionaliteiten in onder andere (Serverless) AWS, Azure en maatwerk met behulp van Java.

Als Serverless Cloud & Java Developer bij ISAAC werk je in één of meerdere – afhankelijk van jouw voorkeur en omvang van projecten – in multidisciplinaire klantteams met circa acht developers, een architect en projectmanager. De lijnen binnen de teams zijn kort, je collega’s staan altijd klaar om samen lastige uitdagingen te tackelen. Met het Java & integration Chapter (ca. 35 Cloud- en Javaspecialisten) spar je tijdens de maandelijkse lunch & learn over (nieuwe) technieken en ISAAC-standaarden. Optioneel ben je lid van een Guild, waarin je in lunch- en pizzasessies met collega’s uit de verschillende Chapters nieuwe technieken onderzoekt of proof-of-concepts ontwikkelt, bijvoorbeeld op het gebied van continuous integration, microservices of Docker.

Hier word jij als Serverless Cloud & Java Developer blij van

ISAAC groeit en wij willen ons team daarom graag uitbreiden met een Serverless Cloud & Java Developer. Dit is wat je van de functie kunt verwachten en de technieken waarmee je in aanraking komt (en je hoeft echt niet alles tot in de puntjes te beheersen, ISAAC zorgt ook voor opleidingen):

 • Interesse in AWS en Azure serverless technieken;
 • Integratie-tooling (integreren van business transacties en datastromen); Servr
 • Gebruik van Azure Functions & AWS Lambda’s;
 • Ontwikkelen van krachtige APIs;
 • Ervaring heeft met application servers, o.a. Wildfly en Spring Boot;
 • Bekend met tools uit de Cloud Native Computing Foundation;
 • Bekend met DevOps-werkzaamheden;
 • Naast kennis van Java is Python een pré;
 • Je werkt in één of meerdere klantteams, waarbij je regelmatig overlegt met de klant.

Over ISAAC

ISAAC is een Digital Agency met 130+ specialisten. We werken op projectbasis aan de strategie, het ontwerp en ontwikkeling van maatwerk applicaties, platformen en digitale landschappen voor onze klanten. En als we daarbij met de nieuwste technieken kunnen werken, dan doen we dat natuurlijk. We investeren dan ook volop in technische kennis en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in kennis van domeinen zodat we de business van onze klanten altijd goed begrijpen. Maar bovenal investeren we in – hoe wij dat noemen – de kracht van het collectief. Onze kennis wordt namelijk niet opgeknipt door te detacheren, maar verrijkt door in projectteams samen te werken op één kantoor in Eindhoven. Techniek, uitdagend werk en succesvolle projecten staan bij ISAAC voorop, maar niet zonder onze ISAACi: een gezellige groep mensen en waar buiten de .complexe digitale uitdagingen vooral ook veel leuke dingen worden georganiseerd en ondernomen. We love .complexity!

Voorbeelden van ons werk bekijken? Ga naar isaac.nl/cases.

Wat ISAAC jou te bieden heeft

Onze aanbieding bestaat uiteraard uit meer dan alleen een salaris. Ook dit is vanzelfsprekend bij ISAAC:

 • 10% van je werktijd investeren in je eigen kennis, op onze kosten. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor opleidingen of cursussen, conferentiebezoeken en Guilds;
 • Flexibele starttijden. Je kunt beginnen tussen 08.00 en 09.30 uur;
 • Ruime vergoeding voor jouw zorgverzekering en een bijdrage aan je pensioen;
 • Gratis lunch, onbeperkt fruit en vrijdagmiddagborrel bij ons op kantoor;
 • Bij ons word je niet gedetacheerd, maar werk je in projectteams vanuit ons kantoor in Eindhoven. Of remote, nu in deze tijd.

Jouw sollicitatie

Binnen 10 werkdagen neemt Denise, onze recruiter, contact met je op. Zij vertelt je of we je uitnodigen voor een kennismaking en maakt een afspraak. In het eerste gesprek leren we je graag beter kennen. Zijn we beiden enthousiast? Dan plannen we een technische test én het tweede gesprek, waarin dan ook de uitslag wordt besproken. Is er daarna een match? Dan doen wij jou een voorstel. Zeg jij hierop ‘ja’? Dan gaan we samen een fantastische toekomst tegemoet.

Is dit de baan als Serverless Cloud & Java Developer die jij wilt hebben?

Maak van deze vacature voor Serverless Cloud & Java Developer jouw baan! Stel je aan ons voor door op de ‘Apply’ button te duwen. Of stuur jouw sollicitatie rechtstreeks naar Denise (denise@isaac.nl). Heb je inhoudelijke vragen? Bel of Whatsapp Denise op 06-18 74 52 86 of stuur een mailtje naar denise@isaac.nl. Ze staat je graag te woord.

Details

Plaatsingsdatum
01 feb 2021
Salaris range
2500 - 4500
Dienstverband
Baan
Aantal uren
173 uur