Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEO specialist

Rotterdam
32 - 40 uur per week uur

Als SEO specialist bij Fabrique werk je aan het doorontwikkelen en continu verbeteren van de vindbaarheid van onze opdrachtgevers. Dit doe je als specialist, zowel in teamverband als zelfstandig. Bij een bureau dat creatief wil doorgroeien en alleen met het beste genoegen neemt.

Over jou

Als SEO specialist ben je continu op zoek naar mogelijkheden om de vindbaarheid van onze klanten te verbeteren. Je bent in staat om het concurrentieveld van klanten te doorgronden en met die inzichten de online positionering aan te scherpen. Je overziet de breedte van digitale marketing en SEO in het bijzonder. Je geeft onderbouwde aanbevelingen, van copy/content en zoekwoordonderzoek tot aan de sitetechniek. Je kunt opdrachtgevers op een overtuigende manier meenemen in jouw werk, maar ze ook begeleiden waar nodig.

Je bent kritisch, vernieuwend en eigenzinnig. Je wilt niet alleen onze opdrachtgevers laten groeien, maar streeft ook zelf naar groei en ontwikkeling. Je hebt minstens 2 jaar ervaring als digital marketeer, SEO specialist of een vergelijkbare rol aan klant- of bureauzijde. Tools als Ahrefs, Moz en Search Console zijn bekend terrein voor je.

Wat staat daar tegenover?
  • Flexibele werkplek in onze inspirerende studio in het centrum van Rotterdam.
  • Als je in de studio werkt hoef je niet na te denken over wat je op je brood doet. Je krijgt namelijk iedere dag een heerlijke en gevarieerde lunch!
  • “You’re never too cool for school”. Ga terug naar de schoolbanken bij onze eigen Fabrique University. Of pak de mogelijkheid om externe trainingen te volgen en conferenties te bezoeken die jou beter maken.
  • Twee weken research tijd per jaar. Los van Fabrique projecten en helemaal naar eigen enthousiasme in te vullen.
  • Iedere vraag is anders. Zo ook ieder proces. Van scrum, Lean Startup tot Design Sprints. Bij ons leer je hoe het moet, of we zorgen dat je er nog beter in wordt.
  • Uiteraard ontvang je salaris, heb je 25 vakantiedagen en melden we je aan voor onze pensioenregeling. Je krijgt een laptop met alle software en tools om je werk goed te kunnen doen.

Wil je ons team komen versterken als SEO specialist? Dan horen we graag van je!

Details

Plaatsingsdatum
13 okt 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur per week