Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEO Specialist

Haarlem
40 uur

Al onze mensen hebben één ding gemeen: hun voorliefde voor digitale innovaties. We willen altijd ontdekken hoe de wereld van digital zich uitbreidt. Wij worden enthousiast van de mogelijkheden die digitale middelen bieden om bedrijven en merken te laten groeien. Dat is wat we iedere dag doen.

Wil jij een sleutelrol spelen in het vergroten van de digitale zichtbaarheid van onze klanten? Wij zoeken een gedreven SEO Specialist met uitgebreide ervaring in zowel SEO, maar wellicht ook zicht op advertising. In de huidige tijd is een passie voor het gebruik van AI-technologie een must en als onderdeel van ons team is het heel belangrijk dart je samenwerken met andere specialisten ook leuk vind. Op SEO gebied zal er bijvoorbeeld veel gewerkt wordende onze Content afdeling, dus dat beloofd een zeer veelzijdige en afwisselende job!

Waar ga je werken?

Endeavour is de meest toonaangevende digital agency van Haarlem meteen prachtig kantoor in het centrum van de stad. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house developmentspecialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket.

Werken bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw werkgeluk voorop stelt. We investeren in jouw professionele ontwikkeling en faciliteren de mogelijkheid om (gedeeltelijk) remote of flexibele uren te werken. We organiseren ook kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen borrelen, een feestje vieren met elkaar en we gaan elk jaar, bij goed resultaat, op wintersport.

Je bent:

 • Een ervaren professional met minimaal 5 jaar ervaring in Search: je hebt een bewezen trackrecord in het behalen van meetbare resultaten in SEO trajecten.
 • Een communicatieve teamspeler: Je kunt effectief communiceren en samenwerken met verschillende teams.
 • Gepassioneerd en geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen: Je hebt een sterke interesse in de nieuwste trends en innovaties binnen digitale marketing, vooral op het gebied van AI-toepassingen.

Je hebt:

 • Diepgaande kennis van de techniek die search mogelijk maakt, zoals zoekalgoritmes: Je begrijpt complexe algoritmes en weet daar op in te spelen.
 • Veel ervaring met keyword research: je kent de juiste tools voor geavanceerde zoekwoordanalyse en baseert daar content-strategieën op.
 • Veel ervaring met het opbouw van autoriteit: je kent alle kneepjes om de autoriteit van website te optimaliseren.
 • Kennis van advertentieplatforms: samenwerking binnen het klant-team met advertising-specialisten komt regelmatig voor. Enige kennis van het beheren en optimaliseren van campagnes op platforms zoals Google Ads, Meta, TikTok en eventueel DV360 is wel fijn.
 • Sterke analytische vaardigheden: Je kunt tools gebruiken om data te interpreteren en te vertalen naar bruikbare inzichten.

Daarnaast:

 • Kennisoverdracht en mentorship: Naast je specialistische taken, speel je een rol in het delen van je expertise met junior teamleden, waarbij je hen begeleidt in het begrijpen van SEO- en Search-concepten met behulp van de nieuwste technologie.

 

Wat ga je precies doen?

 • Strategieontwikkeling en -implementatie: Ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van geavanceerde SEO-strategieën die mogelijk gedreven worden door AI, om de organische, maar wellicht ook betaalde zichtbaarheid te vergroten.
 • Technische optimalisaties: het analyseren, adviseren en implementeren van technische verbeteringen aan websites om de organische vindbaarheid te verbeteren. Je werkt nauw samen met developers en het content team om ervoor te zorgen dat de website technisch geoptimaliseerd is.
 • Optimale Content: focus op het creëren, optimaliseren en strategisch plaatsen van content die zowel voor gebruikers als zoekmachines aantrekkelijk is. Je begrijpt hoe je zoekwoordanalyses werken en gebruikt deze inzichten om content zo neer te zetten dat de zichtbaarheid in zoekmachines verhoogt.
 • Autoriteit: je richt je op het versterken van de autoriteit en betrouwbaarheid van websites door middel van linkbuilding, partnerships en andere off-page technieken. Jouw strategieën zijn gericht op het verbeteren van de domeinautoriteit en het verhogen van de organische ranking.
 • Data-analyse en optimalisatie: Diepgaande analyse van gegevens om waardevolle inzichten te verkrijgen, strategieën te sturen en de ROI te verbeteren van onze klanten.

 

Wat bieden we jou?

Het team van Endeavour biedt jou de mogelijkheid om je creatieve talent volledig te benutten en verder te ontwikkelen. En verder:

 • een marktconform salaris tussen de € 4.000,00 en € 5.500,00 op basis van fulltime dienstverband
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • de kans om mee te bouwen aan een relatief nieuw team binnen een gerenommeerde digital agency
 • een functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • een werkplek op een waanzinnige en unieke locatie in Haarlem
 • een informele omgeving met enthousiaste, gedreven collega’s
 • een budget voor persoonlijke ontwikkeling
 • een goede pensioenregeling
 • de mogelijkheid om flexibele werktijden aan te houden

 

Selectieprocedure 

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar: work@endeavour.nl
Het is mogelijk dat we vragen naar een portfolio of referenties. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze job. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Details

Plaatsingsdatum
24 mei 2024
Salaris range
-
Plaats
Haarlem
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur