Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEO Specialist

Amsterdam
40 uur

Wij zijn iO: een groeiend team van talent dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie, marketing en technologie werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

Ben je een bevlogen en ervaren online marketeer die toe is aan een uitdaging?

Kom dan bij iO werken op onze campus in Amsterdam. Als SEA Specialist maak je het verschil voor verschillende klanten met impactvolle SEA-campagnes. Jouw strategieën zorgen voor optimale online traffic en conversie.

Je werkt in projectteams met CRO Specialisten, Data & Analytics Specialisten, UX Designers, Strategen, Software Developers, een Architect en Projectmanager. Als ervaren online marketeer weet jij als geen ander doelen van de klant te vertalen naar de best mogelijke oplossingen. Ook formuleer je verbeterkansen op basis van data uit Google Analytics, Search Console en Ads.

iO geeft je daarnaast alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Of dat nou op technisch vlak is of op persoonlijk gebied: jij staat aan de basis van je eigen ontwikkeling. Met een persoonlijk groeipad bijvoorbeeld, of inspirerende events.

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur