Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEO specialist

Kootwijkerbroek
24-40 uur

Webleads werkt voor organisaties waarvoor online resultaat cruciaal is. Wij laten hen ervaren dat juist de combinatie van online techniek, optimalisatie & marketing leidt tot resultaat. En dit doen wij op onze eigen wijze. Persoonlijk. Betrokken. Kortom, een internetbureau met een gewaardeerde werkwijze dat opdrachtgevers helpt bij het realiseren van hun online ambitie.

Laten we meteen met de deur in huis vallen: Wij zijn op zoek naar een échte SEO (Search Engine Optimization) specialist. Iemand die gek is van alles dat met zoekmachines te maken heeft. Van Backlinks tot Trust Flow, niets is voor jou onbekend terrein.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn lijkt het ons fantastisch om jou (dé SEO specialist) spoedig te verwelkomen in ons enthousiaste team dat nét een stap extra zet om bij te dragen aan de online ambities van onze opdrachtgevers. Net zo hard als dat Webleads groeit, zo willen we ook dat jij ervoor zorgt dat de rankings van onze klanten in de zoekresultaten groeien. Het liefst naar die felbegeerde nummer 1 positie!

Details

Plaatsingsdatum
20 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Kootwijkerbroek
Dienstverband
Baan
Aantal uren
24-40 uur