Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEO Marketeer Medior/Senior

Enschede
32 - 40 uur

Wirelab is een digital agency met kantoren in Amsterdam, Enschede en Brașov. Wirelab helpt organisaties door digitale oplossingen te creëren die het merk, de conversie en resultaten naar een hoger niveau tillen.

Wirelab is op zoek naar een ervaren SEA specialist. Samen met onze andere marketeers, digital designers, developers & content creators werk je aan online oplossingen voor diverse (inter)nationale merken.

SEA Chef(fin) bij Wirelab

Als SEA Specialist bij Wirelab adviseer en werk je voor diverse (inter)nationale merken. Of het nu gaat over mega ad campagnes, een lancering van een gaaf nieuw merk of een compleet nieuwe SEA strategie. Door de ervaring die je opgedaan hebt weet je deze uitdagende marketing vraagstukken om te zetten in een strakke strategie en een concreet plan met bijbehorend advies. Deze werkzaamheden voer je voorlopig nog wel zelf uit. Maar daarnaast ben je wel zo ambitieus om DE SEA Chef(fin) bij Wirelab te gaan worden. Omdat Wirelab vol in ontwikkeling is krijg je de vrijheid om de functie zo in te kleden zoals jij dat wenst.

Je werkt in een multidisciplinair team bestaande uit product owners, developers, specialists, UX/UI designers en een projectmanager. Samen zijn jullie verantwoordelijke voor Next Level resultaten bij onze opdrachtgevers.

Denk je ook na (of mee) over copy, content, SEO of Social Media? Top! Dat is een dikke pré. We houden van creativiteit in alle vormen en maten.

Over jou

 • Je bent een doelgerichte, communicatieve en pro-actieve marketeer. Je hebt een sterke passie voor marketing en hebt een aantal mooie projecten of ervaringen om dit te laten zien.
 • Je krijgt energie wanneer je, samen met ons marketing en creative team, jouw expertise en talent combineert bij het realiseren van next level marketing.
 • Je kennis, ervaring en communicatieve vaardigheden helpen je om op strategisch niveau onze klanten te adviseren.
 • Halen en delen van informatie met en bij stakeholders is jouw tweede natuur.
 • Je bent gek op sparren met collega’s en klanten omdat je altijd op zoek bent naar verbetering van jezelf en je werk.
 • Je bent nieuwsgierig, meedenkend, hebt humor en bent gericht op resultaat. Je hebt oog voor verbetering en bent niet bang om in het team te laten zien dat je beschikt over een bak aan kennis.

Vereisten

 • Minimaal 4 jaar (bureau)ervaring als digital marketeer of SEA specialist of een soortgelijke functie.
 • Vette advertising resultaten om te laten zien wat je waard bent.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en je bent gewend te sturen op data.
 • Specialistische kennis van Google Ads is een must.
 • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

 

Waarom Wirelab?

Bij Wirelab geloven we in groei. Groeien in vaardigheden en groeien als persoon. Want welk carrièrepad je binnen Wirelab ook bewandeld, ze hebben allemaal één ding gemeen: Groei. 

Daarom bieden we bij Wirelab een omgeving waar iedereen zijn potentieel maximaal kan benutten. We laten je doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat bij je past. We zetten je in jouw kracht, zodat jij kan leren, ontdekken en ontwikkelen. Zo maken we jouw werkzaamheden leuker, uitdagender en zinvoller.

Over het werk

– 32 tot 40 uur per week bij een van de snelst groeiende bureaus van Nederland.

– We houden van het nieuwe werken. Werk flexibel vanaf thuis of op ons kantoor in Enschede (of als je het leuk lijkt soms in Amsterdam).

– Wij regelen (vanzelfsprekend) een werkplek en top-notch laptop voor op kantoor en thuis, zodat je direct aan de slag kan.

– Leren, ontwikkelen en trainen zijn belangrijk. We stellen samen met onze HR coach een ontwikkelplan voor je op, zodat je opleiding en trainingsbudget goed kan besteden.

– Ongekend goede werksfeer. Wekelijkse Vrijmibo’s, kennisdeling en Airsoften met de leukste collega’s van de wereld (zeggen ze zelf) tijdens onze Fuel Fridays.

– Geniet van een lekkere en gezonde lunch op kantoor (tegen een kleine vergoeding).

– Wirelab is gevestigd in het bruisende centrum van Enschede, in het pand waarin we zitten werken meerdere ZZP’ers, studenten en een aantal andere bedrijven. Zo werk je altijd in een creatieve en gezellige sfeer.

– We maken gebruik van de loonschaal van de DDA (Dutch Digital Agencies), zodat we voor iedereen een gepaste vergoeding kunnen hanteren waarin ruimte is voor groei.

– Maatwerk pensioen en advies van je eigen pensioencoach.

– Werken aan je (beach)body? Samen sporten we, onder persoonlijke begeleiding, 2 x per week bij Fitlab.

– Je krijgt een OV kaart en/of reiskosten vergoeding.

– Ontwikkel jezelf door te werken voor en met nationale en internationale klanten zoals o.a. Transavia, KPN, Gemeente Enschede, Segway, Grolsch, PAY, Vredestein, etc.

Klaar voor ’the next level’?

Stuur dan je CV naar onze Marketing Manager: Stan Olde Wieverink.

Dit kan je doen door te solliciteren via de onderstaande button.

Details

Plaatsingsdatum
01 aug 2022
Salaris range
-
Plaats
Enschede
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur