Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior Web Developer

Heerlen
30-40 uur

Betawerk is een strategisch internetbureau gespecialiseerd in digitale oplossing voor overheid, zorg en wetenschap.

Werken bij Betawerk

Betawerk groeit! Meer dan ooit staan de fysieke en digitale wereld met elkaar in verbinding. Deze uitdaging vraagt om de juiste kennis, strategie en tools, maar vooral om de juiste mensen. Daarom zijn wij op zoek naar versterking.

Senior web developer

Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring als web developer en wil je meebouwen aan grote websites en apps die er écht toe doen? Wij zijn op zoek naar een ervaren senior web developer.

“Help jij mee de volgende prijs in de wacht te slepen”?

Dit ga je doen als Senior Web Developer

Als Senior Web Developer ben je verantwoordelijk voor de code kwaliteit en stuur je binnen projecten een team van developers aan. Je bent, indien nodig, ook in staat een extern team aan te sturen. Je waakt over de kwaliteit van eigen maar ook andermans werk. Onze developers werken met ontwikkel-, staging- en productie-omgevingen om de wensen van opdrachtgevers optimaal te vertalen naar (prijswinnende) online oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan web- en smartphone applicaties, maar ook aan het realiseren van API koppelingen.

Zelf werk je ook mee aan projecten, je zorgt er bijvoorbeeld voor dat een website voldoet aan de AVG (OWASP top 10) en toegankelijk is (WCAG 2.1). Je ziet mede toe op de veiligheid van data en applicaties. Je werkt voornamelijk met Drupal, Symfony en Vue en hebt ervaring met verschillende programmeertalen zoals PHP en JavaScript. Je bent resultaatgericht en op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied. Bovendien geef je graag ongevraagd (en gevraagd) advies.

Dit zijn de functie-eisen

Je beschikt over hbo- of wo-werk- en -denkniveau en hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in web development. Je hebt oog voor kwaliteit van code en veiligheid van data en je bent resultaatgericht.

Dit bieden wij jou

  • Uitdaging en de kans om jouw talenten te ontwikkelen
  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Uitstekende bonusregeling
  • 28 verlofdagen per jaar
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Dynamisch bedrijf in dé it hotspot van Limburg!

Geïnteresseerd?

Lijkt je deze job wat? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Tim de Beijer via +31 45 574 11  81 of  tim@betawerk.nl De sollicitatietermijn loopt tot 31 maart 2022. 

Betawerk, campus

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Heerlen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
30-40 uur