(Senior) React Native developer
Utrecht
40 uur

Als React Native-ontwikkelaar krijg je de kans om prachtige krachtige mobiele applicaties te ontwikkelen voor zowel iOS als Android. Dit betekent niet alleen het bouwen van de applicatie, maar ook het delen van jouw kennis over best practices voor het maken van mobiele applicaties in allerlei aspecten.

FULL-TIME 32-40 U/PW · UTRECHT, THE NETHERLANDS

Over jou

Wij zijn op zoek naar een React Native ontwikkelaar die weet welke technologieën moeten worden geïmplementeerd om de op maat gemaakte, hoogwaardige digitale mobiele ervaringen te creëren waar wij naar streven. Dit betekent een combinatie van technische kennis en een goed gevoel voor het mobiele landschap.

Als React native ontwikkelaar ken je je weg door de iOS- en Android-ecosystemen. Je kent ontwikkeltools zoals Xcode, Android Studio en Gradle en weet hoe je een pijplijn voor het maken en onderhouden van een mobiele app kunt opzetten en onderhouden. Zo kun je de levenscyclus van een mobiele app automatiseren. Zowel de App Store als de Play Store hebben geen geheimen voor je en je kunt snel problemen oplossen wanneer je apps verspreidt.

Een ideale kandidaat heeft goede communicatieve vaardigheden, het soort vaardigheden dat je nodig hebt om projecten met niet-technische mensen te bespreken en om junior ontwikkelaars te coachen. Dit betekent dat je goed kan werken in een team en tegelijkertijd een sterk gevoel van individuele verantwoordelijkheid behoudt. Hoewel we begrijpen dat dit nogal wat eisen zijn, weten we ook dat we de juiste kandidaat kunnen helpen om hun doelen te bereiken en binnen de rol te groeien. Hierdoor bouwen we sterke, duurzame relaties met onze ontwikkelaars.

Wat meer detail

Lab Digital zoekt een developer met de volgende ervaring;

 • Je hebt mobiele “robuuste” ervaringen geschreven met behulp van React Native (ES6+)
 • Je kan schone, herbruikbare code schrijven met TypeScript
 • Je bent ervaren met het opzetten van / configureren van CI / CD pipelines voor applicatie tests en het deployen ervan door middel van bijvoorbeeld App Center of Jenkins
 • Je hebt ervaring met het distribueren van applicaties naar Android en iOS devices door middel van respectievelijk de App Store of de Play Store.
 • Je kan mobiele applicaties bouwen op basis van REST API’s
 • Je test je code extensief door middel van testing frameworks zoals Jest
 • Je bent bekend met AWS of Azure
 • Je kan een vloeiende en performante gebruikerservaring creëren
 • Je kan (performance) problemen debuggen
 • Je kan native libraries / bridges aanmaken of updaten met behulp van Objective-C / Swift voor iOS of Java / Kotlin voor Android
 • Je kan platform specifieke issues debuggen met behulp van Xcode en Android Studio

Over ons

Ondanks dat Lab Digital een jong bedrijf is, hebben we een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Denk hierbij aan bedrijven als Heineken, Liander, Toyota, Innogy, Canon en Pon, maar we zijn ook betrokken bij verschillende nieuwe startups. Samen met hen zijn wij in de afgelopen vier jaar gegroeid tot 40 medewerkers.

Wij zien de mensen die voor ons werken als onze belangrijkste asset. Onze missie is dan ook om iedereen binnen Lab Digital te laten groeien. Wanneer iedereen de mogelijkheid krijgt om te groeien, zal dit leiden tot enthousiaste medewerkers en uiteindelijk ook voor de groei van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn samen met onze opdrachtgevers de sleutel tot ons (verdere) succes.

Bij Lab Digital staat teamwork centraal in alles wat we doen. Elk onafhankelijk team is gevestigd in utrecht en werkt aan bestaande en nieuwe projecten. Wij geloven dat met de juiste ondersteuning kleine, onafhankelijke teams betere resultaten behalen. Deze manier van werken zorgt er volgens ons voor dat mensen verantwoordelijkheid nemen en groeien in hun carrière.

Al onze klanten zijn uniek, dus we geven veel voor elke verschillende samenwerking. Voor elke klant bouwen en runnen we creatieve, end-to-end digitale producten die net zo uniek zijn als ze zijn. Van de visie tot het ontwerp tot de ontwikkeling tot de implementatie, de ervaringen die we creëren zijn op maat gemaakt en gebouwd om lang mee te gaan. Onze relatie met onze klanten eindigt niet bij livegang; we runnen de producten die we maken en blijven ze meten en optimaliseren. Hierdoor wordt onze samenwerking sterker en blijven onze opdrachtgevers groeien.


Wat wij je bieden

Wat wij de juist kandiaat kunnen bieden? Dit is de basis:

 • Een goed salaris en een onkostenvergoeding
 • Interessante en uitdagende projecten die aansluiten bij jouw ambitie
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Alle uitrusting die je nodig hebt om je werk goed te doen – zonder compromissen

Er zijn daarnaast andere voordelen, zoals; een volle koelkast, een smakelijke lunch (tegen een kleine vergoeding), goede koffie en je zal flexibel kunnen werken.

Boven dit alles, staat Lab Digital ook voor jou klaar. We luisteren naar je, nemen je behoeften en wensen serieus en we zullen je helpen om je professioneel te laten groeien. Wil je een professionele cursus volgen die jou (en onze klanten) helpt in ontwikkeling, dan doen wij mee. Wil je evenementen en conferenties met het team bezoeken? Dat doen we al. Wil je praten over hoe dingen beter kunnen worden gedaan? We zijn er om er wat mee te doen. Wil je deel uitmaken van een organisatie die actief is in de Open Source-community? Bekijk onze GitHub op https://github.com/labd/  of onze blog https://blog.labdigital.nl/ .

Dus als je een senior React Native ontwikkelaar bent die de kans wil krijgen om te groeien, dan is het misschien tijd om je aan te sluiten bij een bedrijf dat waarde hecht aan wat je doet en je helpt jouw doelen te bereiken.

Details

Plaatsingsdatum
14 dec 2020
Dienstverband
Baan
Einddatum
31-12-2021
Aantal uren
40 uur