Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior project manager/ scrum master

Rotterdam
40 uur
Wat kom je hier doen?

Of je nou de pet op hebt van projectmanager, van scrum master of van business analist. Jouw ervaring binnen projectmanagement zorgt ervoor dat je als geen ander weet hoe je jouw klanten moet managen. Communicatie is hierin de key, elke klant vereist een andere vorm van benadering en jij weet exact hoe je dit het beste kunt doen. Obstakels op de weg zie jij van veraf al aankomen. Jij weet deze goed te tackelen zodat het best mogelijke resultaat wordt neergezet. Je bent een doorzetter die processen op het juiste tempo laat plaatsvinden, en je kunt niet wachten om verbeteringen op de processen toe te passen. Je bent inmiddels zo agile geworden, dat het team wordt aangestoken door je passie. Dat zoeken wij in een project manager.

Onze missie? “Realizing a positive future around the globe”

De wereld verandert snel, en niet altijd ten goede. Wij zijn hier om bij te dragen aan een positievere wereld. We geloven dat dit alleen mogelijk is, wanneer wij grote merken en bedrijven meenemen in deze missie. Hiervoor ontwikkelen wij toekomstbestendige strategieën en gebruiken nieuwe technologieën om mensen in staat te stellen mens te zijn. We combineren data, creativiteit en technologie om diensten, businessmodellen, platforms en campagnes te ontwikkelen die bijdragen aan een positievere wereld. We blijven verbeteren om de beste te worden. “Because size does matter when you want to make an impact.”

Waarom zou je hier willen werken?

Wij geloven in de kracht van samenwerken. Verschillende mensen met een verschillende skillsets en achtergronden, maar met dezelfde positieve mindset, die samenwerken om “het nieuwe” neer te zetten. Door onze verschillende digitale expertises – van developers tot data engineers tot motion designers – kunnen wij teams neerzetten die elke uitdaging aankunnen. “Diversity to make a positive impact.”

Onze ideale collega?

  • Heeft minimaal 3 jaar werkervaring in digitale (agile) projecten
  • Is SCRUM gecertificeerd, of lijkt het een leuke uitdaging om dit certificaat nog te behalen
  • Weet als kapitein van het schip, onze #DigitalHeroes op een stormvrije koers te begeleiden en ze op hun best te laten presteren
  • Is een ster in het communiceren met en onderhouden van klantrelaties
  • Beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal

Is het een ja?

Gaat er een belletje rinkelen bij dit profiel? Ben jij ervan overtuigd, dat wij jou, onze nieuwe Projectmanager nodig hebben in ons team? Heb jij een passie voor alles digitaal? Solliciteer dan nu!

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Laura via 31 (0)614687987

Details

Plaatsingsdatum
01 dec 2022
Salaris range
4000 - 5200
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur