Senior PHP Software Engineer
32-40 uur

Kom je werken bij Synetic? Werken bij Synetic betekent werken aan jezelf. In onze Strenghts Based Culture krijg je alle ruimte om je talent te ontwikkelen en nog beter te worden in wat je doet. Wij geloven dat we zo ook het allerbeste digitale werk kunnen maken.

Denk jij verder dan de standaard designs patterns? Als senior PHP software engineer krijg je bij Synetic een belangrijke rol. Je helpt organisaties met hoogwaardige, schaalbare online applicaties bij hun digitale transformatie. Tegelijkertijd til je je teamgenoten naar een nog hoger niveau. Geen geringe verantwoordelijkheid – maar wel een hele mooie.

Wat ga je doen?

Als senior PHP software engineer ontwerp je de technische architectuur en ondersteun je projectteams, terwijl je de kwaliteit bewaakt en duurzame beslissingen neemt voor de ontwikkeling en evolutie van producten.

Dit is waar je je verder mee bezighoudt:

 • Je bouwt en ondersteunt de bouw van een scala aan online applicaties.
 • Op basis van user stories schat je inspanningsniveaus in, waarbij je ontwikkelaars ondersteunt door kwaliteit, productiviteit en verantwoording aan te moedigen.
 • Je begeleidt de algehele technische aanpak van projectteams, definieert projecttaken en bent zelf een stabiele factor.
 • Je helpt en begeleidt ontwikkelaars bij hun implementatie beslissingen door jouw visie op de architectuur met ze te delen.
 • Jij denkt dat dingen anders (of beter) kunnen. De technische roadmap voor heel Synetic wordt dan ook mede door jou bepaald.

Samen met de team leads binnen Synetic zoek je uit waar je interesses liggen en word je ingepland op projecten die bij jouw voorkeuren passen. Kijk eens naar de platformen die wij voor Koninklijke BAM GroepFrieslandCampinaPort of Amsterdam en Bejo hebben bedacht en ontwikkeld.

Wij hanteren hoge standaarden in code, daarom word je binnen een project altijd met een ‘peer’ ingepland; door elkaar te reviewen ontwikkel je je skills razendsnel.

Wij werken met deze tech stack:

We zijn een cloud native PHP en JavaScript/TypeScript bedrijf en werken onder andere met Node.js, Vue.js, React, Nuxt.js, Symfony, Laravel, Bootstrap, GitLab, Kubernetes, Docker, Drupal, Shopware, Mautic en Unomi. Twee vette tools die we zelf hebben gemaakt lichten we graag nog even apart toe:

Kickstart

Met onze standaard Kickstart hebben we een kant-en-klaar platform ontwikkeld waardoor de technische basis van een website direct staat als een huis. Hierdoor kunnen we snel aan de slag met het leuke codeerwerk!

Gary

We hebben onze eigen CLI tooling (Gary) ontwikkeld waarmee we veel zaken gestandaardiseerd hebben. Denk aan het uitrollen van projecten, het analyseren en updaten van code of frameworks en het managen van onze Docker containers. We stimuleren dat iedereen bijdraagt en de tools continu verbetert.

Wie ben jij?

 • Je vindt het fijn om in teamverband te werken en bezit een gezonde dosis humor
 • Je hebt ‘hart voor de zaak’ en houdt van je vak en het werk dat je doet
 • Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en wil het beste resultaat leveren
 • Je wil altijd meer weten en verdiept je in bepaalde onderwerpen
 • Je bent iemand die kansen en problemen signaleert en ervoor zorgt dat je die kansen benut en problemen oplost
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met PHP
 • Je denkt op HBO-/WO-niveau
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Wie zijn wij?

Wij zijn een snelgroeiende digital agency en bestaan nu uit 50 medewerkers met kennis op het gebied van business, marketing en techniek. Als digital partner ondersteunen we onze Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. Webtechnologie zit in ons DNA. We richten ons dan ook op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. Zo helpen we organisaties als Koninklijke BAM Groep, FrieslandCampina, Port of Amsterdam en Bejo voorop te blijven lopen in het digitale landschap.

We zijn pragmatisch ingesteld en gaan samen met het team en de klant voor het beste resultaat. We vinden het belangrijk dat een digitale omgeving er niet alleen goed uitziet, maar ook technisch helemaal klopt en toekomstbestendig is.

Synetic kijkt verder dan functietitels

Wij zijn namelijk veel meer dan dat. Iedereen heeft persoonlijke talenten, skills en voorkeuren. Daar gaan we samen naar op zoek met de Clifton Strengths Test. Samen met Strengths coach Amarja stel je ontwikkelingsdoelen op en krijg je genoeg ruimte en begeleiding om die te behalen. Het is bewezen dat niet alleen het team, maar ook het werk beter wordt in onze Strengths Based Culture.

Team op nummer een

Daarom zorgen we altijd voor gezelligheid tijdens en na het werk. Zelfs nu we veel thuiswerken. Zo organiseren we virtuele koffiedates, technische lego-avonden en dartwedstrijden. Gewoon remote. En ook op kantoor lunchen we samen, darten we in de pauze, doen we spelletjes tussendoor en sluiten we op vrijdag af met onze ‘Friday Takeaway’ (kennissessie) en een borrel. Benieuwd naar wie wij zijn?

Wat bieden wij?

 • Een persoonlijke coach die je helpt jezelf te ontwikkelen
 • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons met jaarlijks 5 studiedagen én € 1.000,- studiebudget
 • Elke drie jaar de nieuwste MacBook Pro (of wat dan het beste is)
 • Daarbij vergoeden we je accessoires en tas of sleeve
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma
 • Een fijne werkplek op een toplocatie, direct naast centraal station Haarlem en we helpen je je werkplek thuis goed in te richten
 • Een lekkere lunch op kantoor en een thuiswerkbijdrage wanneer je thuiswerkt
 • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, (digitale) uitjes en etentjes
 • Een goed salaris, dat past bij je ervaring en competenties
 • Een goede pensioenregeling

En nu?

Wil jij samen met je team werken aan de mooiste digitale producten voor klanten? Solliciteer direct via Synetic.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Daniël Smidt via 023 – 3032100.

Details

Plaatsingsdatum
09 aug 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur