Senior PHP Developer (Magento)
Groningen
40 uur per week uur

Are you the next guide to help our clients in the digital jungle? We are Youwe - are you? Join us!

Youwe is op zoek naar een ervaren Magento developer die graag zijn/haar kennis deelt met ons team van ontwikkelaars. Ben jij een Magento expert die niet kan wachten om je collega’s te ondersteunen, samen Magento ervaringen te delen en je nieuwe team te helpen groeien? Lees dan snel verder!

Over de rol
Het zijn van een Senior Magento developer bij Youwe, gaat niet alleen over het schrijven van code – het gaat over het werken aan complexe oplossingen, het ondersteunen van collega’s en het verbeteren van code standaarden. Jouw rol is gebaseerd op jouw vermogen om te leiden, te analyseren, te coachen en samen te werken. Co-creatie is de sleutel en samenwerken met je collega’s ondersteunt de groei in ons allemaal. Jij bent de Magento expert waar ons team naar op kijkt voor oplossingen, slimme inzichten en best practices. Met jouw ervaring, ben je trots op het ontwikkelen en onderhouden van hoge kwaliteit Magento shops en streef je naar excellentie samen met je team.


Wat vragen we van jou?

  • 3-5 jaar met Magento 2 ontwikkeling;
  • Ervaring met Scrum/Agile methodieken;
  • Gedreven om je kennis te delen en je collega’s te coachen;
  • Vloeiend in Engels.

Wat hebben wij te bieden?
Een dynamische en internationale full-time rol op ons kantoor in Rotterdam. Youwe is een Great Place to Work, waar persoonlijke en professionele groei centraal staat. Onze ervaren, creatieve en gezellige collega’s staan klaar om je te helpen en samen met Youwe door te groeien. Samen met onze klanten werken we aan prachtige digitale projecten, van e-commerce tot data-integratie. Onze internationale groeiambities zijn nog lang niet vervuld!

Over ons
Youwe is niet zomaar een digital agency. We stay ahead, go beyond met onze oplossingen voor organisaties die digitaal stappen willen maken. Dat maakt ons de perfecte “guide in the digital jungle” voor onze klanten, zoals PostNL, Nestlé, Auping and Quooker. We are Youwe, are you?

Heb je interesse in deze rol? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Vragen over de vacature? Dan staat Maaike van der Linden, Corporate Recruiter, je graag te woord. Stuur haar een email via m.vanderlinden@youweagency.com, of stuur een bericht via WhatsApp. Let op: dit is alleen voor vragen, wil je solliciteren, doe dat dan via onderstaande knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Veiligheid en gezondheid staan voorop, vandaar dat kennismakingsgesprekken digitaal plaatsvinden. Zodra het weer veilig en verantwoord is, verwelkomen we je graag bij ons op kantoor.

Details

Plaatsingsdatum
23 mrt 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur per week