Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior Online Marketing consultant

Eindhoven
32 - 40 uur

Ben jij die ambitieuze gesprekspartner voor onze klanten op digital marketinggebied? Heb jij die commerciële mindset, kijk jij kritisch naar de klantvraag en ben jij creatief in oplossingen om de business van klanten te laten groeien? Dan pas jij perfect in ons marketingteam! 

Alleen maar doen waar jij goed in bent

Voor jouw klanten ben jij dé sparringpartner op online marketinggebied. Je signaleert kansen in de markt en weet ook hoe je deze kunt verzilveren. In samenwerking met ervaren collega online marketeers op het gebied van SEO, SEA, Social Media, E-mail en Performance geef je invulling aan digitale marketingvraagstukken van onze opdrachtgevers. Een plan van aanpak inclusief scherpe doelen en bijbehorend budget zet jij met gemak op papier.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je weet als geen ander hoe je onze leuke klanten meeneemt en inspireert. Een workshop opzetten en faciliteren? KPI-sessies? Daar krijg jij energie van. We hebben een mooi toekomstperspectief binnen ons groeiende team. Spreekt dit je aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stuur kristianne@partout.nl een mailtje met je LinkedIn-profiel en doe het snel, voordat we de verkeerde aannemen.

Zo trok je nog nooit met klanten op

Met klanten werken we net zo open samen als met elkaar. Geen dichtgetimmerde briefings, maar workshops, werksessies en design sprints. We gebruiken software die helpt om optimaal samen te werken, zoals Confluence en Jira. Veel van onze opdrachtgevers helpen we om ook hun eigen digitale competenties te versterken. Training on the job, noemen we dat! Daardoor kun jij steeds slimmer en diepgaander samenwerken en nieuwe skills en technologie toepassen. Bij ons werk je samen met een projectmanager die al het regelwerk uit handen neemt.

Maar is het ook leuk?

We zijn de Dutch Digital Agency waar mensen gemiddeld zo’n 7 jaar zitten. Met af en toe een uitschieter naar boven ;-). Maar dat zijn kille cijfers.

Er gaat een wereld schuil van bedrijfsuitjes, salademaandagen, woensdag kennisdagen, (digitale) vrijmiborrels, de lekkerste sushibar en het centrum van Eindhoven op loopafstand.
We starten een dag tussen 8 en 10, kijk vooral wat voor jou het beste werkt.

Thuiswerken is geen probleem, wij hebben hybride werken omarmd.

Je krijgt de beste hardware voor thuis.

We willen dat je minimaal 24 dagen vrij neemt om te genieten van vrienden en familie en de dingen te doen waar jij blij van wordt.

Voor wat hoort wat

Als je echt zo goed bent als wij denken, mag je rekenen op een goed salaris

We beginnen direct mee te sparen voor je pensioen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Tot slot kunnen we je vertellen dat we successen altijd als een teamprestatie vieren, waardoor de sfeer top is en elk afgerond project ons hechter maakt.

En zou jij ook eens een maand op workation naar een locatie naar keuze willen? Jouw collega’s gingen je voor!

Open Digital

Wij doorbreken traditionele denkpatronen en werkmethoden met één duidelijke missie: Open Digital. Zo openen we digitale mogelijkheden voor onze klanten. Brainport Eindhoven, VDL, Dr. Oetker, Koopmans, NHG, Kindertelefoon, Het Scheepvaartmuseum, Sligro en Toverland zijn enthousiast. Ga jij binnenkort voor ze aan de slag?

Open Digital betekent dat we onze organisatie openbreken in drie teams: Design, Development en Marketing. Klanten schakelen direct met onze specialisten, zonder dat daar een ruis veroorzakende accountmanager tussen zit. Sommige vraagstukken pak je zelfstandig op, bij geïntegreerde vraagstukken werk je met alle teams samen als één digital partner.

Kennismaken?

De deur staat open. Zullen we snel kennismaken? Stuur ons snel een mailtje met je LinkedIn-profiel en we nemen contact met je op.

Overweeg je om te solliciteren?
We maken het extra makkelijk voor je.

Vul je gegevens hiernaast in en wij regelen de rest. Is de vacature niet voor jou geschikt, maar ken je de juiste persoon? Deel deze positie. Heb jij de gouden tip? Dan kan je van ons een cadeau verwachten.

Stap 1. Deel je LinkedIn

We maken het je graag makkelijk, stuur ons je profiel, wij kijken ernaar. Wanneer we benieuwd zijn nodigen we je uit.

Stap 2. Speedddate

We spreken 15 minuten om elkaar te zien en snel te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Is er een match? Dan maken we een nieuwe afspraak.

Stap 3. Meet the team

We plannen een meeting voor jou en het team. Zo krijg je direct een goed beeld van je toekomstige collega’s

Details

Plaatsingsdatum
28 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Eindhoven
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur