Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior online marketeer

Rotterdam
40 uur

Welkom in de WebNL creative studios!

Heb jij een eigenzinnige kijk op marketing? En durf je samen met ambitieuze ondernemers te pionieren vanuit jouw vakgebied? Als Senior Online Marketeer bij WebNL creative studios breng je een kleurrijk palet aan merken naar the next level. Eén ding is zeker. Jouw inbreng zorgt voor marketingsucces.

Als Senior Online Marketeer geef je onlinemarketingadvies met een duidelijke visie. Maar het blijft niet bij advies… Je wil zelf ook aan de slag om je plan tot een succes te brengen. Onderzoeken, experimenteren, analyseren en optimaliseren; dat is je kracht. Alles om jouw klantportfolio aan conversies en groei te helpen.

Wat doet een Senior Online Marketeer bij WebNL?

Als Senior Online Marketeer heb je zowel kennis van performance- als van contentmarketing. Van Google Ads, SEO, social advertising en e-mailmarketing weet je genoeg om een sterk plan te maken of een creatieve campagne te bedenken. Natuurlijk kan niet álles je specialisme zijn; daar zijn we een team voor! Je werkt samen met professionals in positionering, branding, design, development en natuurlijk… alle facetten van online marketing. Jij verrijkt je collega’s en zij verrijken jou. Dat is het voordeel van werken bij een creatief bureau. In gesprek ontdekken we welke rol jou het gelukkigst maakt.

Je werkt mee aan projecten voor organisaties als Visma, de Haagse Hogeschool en Vrijbuiter. Bekijk ook onze cases.

Wat bieden we jou?

Natuurlijk zijn je arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling goed! Maar er is meer…

  • Flexibel werken vanuit onze creative studios in Rotterdam en Stellendam
  • Wekelijkse sportlessen met collega’s of korting op je eigen sportschool
  • Een lidmaatschap op a.s.r. Vitality waarin beweging wordt beloond
  • Coachingssessies om te groeien met je team
  • Elke dag een verse, gezonde lunch. Met liefde bereid door onze eigen kok!
  • Budget om jezelf te ontwikkelen door trainingen en conferenties te bezoeken
  • Werken bij een betrokken club met een eigen Foundation #goeddoen

Voor wie ‘Alles mooier en beter’ wil maken

Bij WebNL zetten ambitieuze professionals zich in om organisaties mooier en beter te maken. Dat doen we vanuit onze creative studios en bij klanten op locatie. In onze kleurrijke vestigingen hebben we genoeg ruimte om te werken én te ontspannen met elkaar. Bijzondere plekken waar we met recht trots op zijn! We staan bekend om onze open cultuur, uitdagende opdrachten en enthousiaste collega’s. Kortom, WebNL biedt een plek waar je inspiratie opdoet en waar je al je creativiteit kwijt kunt! Bouw jij mee aan de groei van onze creative studios?

Meer weten?

Da’s toevallig… Wij willen ook meer weten van jou!

Meer weten over de functie?

Ook als je geen allround marketeer bent, maar gespecialiseerd bent in een bepaald vakgebied – zoals SEO, SEA of social media – plannen we graag een kennismaking in. Tot snel!

Bekijk hier de vacature op de website van WebNL!

Details

Plaatsingsdatum
15 mei 2023
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur