Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior Motion Designer bij Weekend Creative Agency

Breda
32-40 uur

Jij zet dingen in beweging. Dat is nou eenmaal je ding. Of het nou concept designs tijdens een pitch traject zijn, kekke micro-animaties voor onze collega front-enders, een dikke branding of activatie-campagne: jij brengt het tot leven. Jouw werk leeft, inspireert en motiveert. Het is de kers op de taart of juist de catalysator voor meer moois. Jij bent immers motion designer in hart en nieren.

Kun jij onze klanten imponeren met jouw epische motion design skills en potentieel prijswinnende animaties, transities en montages? Kan jij de brug slaan van motion naar digital design? Voelen After Effects en Adobe Premiere Pro net zo vanzelfsprekend als je aangeboren liefde voor weekend? Dan ben jij misschien wel de held(in) die ons creatieve team kan komen versterken.

32 -40 UUR · BREDA

Wat ga je doen als motion designer bij Weekend?

Als motion designer vind je het belangrijk dat alles lekker flowt en iedere animatie of montage helemaal klopt: het tempo, ritme en de relevantie voor de (toekomstige) kijker. Je neemt alleen genoegen met het allerbeste en staat hierbij open voor de ideeën van anderen, bent flexibel en kan snel schakelen – waarbij je niet schrikt van spoedjes of een vloeibare planning.

Je bent opbouwend kritisch en denkt in oplossingen zonder daarbij het commerciële en creatieve belang uit het oog te verliezen.

De perfecte beweging gevangen op beeld – dát is voor jou de standaard, maar je haalt ook voldoening uit de perfecte executie en toepassing van brand guidelines in motion. Een mooie bijkomstigheid is dat je daar bijzonder snel en efficiënt in bent.

Je deinst niet terug voor het presenteren en pitchen van je werk, zowel intern als aan klanten. Je staat achter jouw designkeuzes en kan deze dan ook goed motiveren en vertegenwoordigen.

Je komt in een talentvol en ambitieus team van specialisten te werken, maar er is meer. Naast jouw eigen Weekend-homies kun je namelijk ook bouwen op de collega’s van de andere Handpicked agencies (>270 professionals sterk) met de meest uiteenlopende expertises: van web en app tot AR en VR – en van online marketing tot de nieuwste technologische trends voortkomend uit ons eigen Handpicked Lab.

Wat doen we bij Weekend Creative Agency?

We zijn niet alleen bijzonder gezellig (wat wil je, wanneer je altijd weekend hebt?), maar ook nog eens heel goed in wat we doen. Zo worden we door vakblad FONK al vier jaar op rij geroemd als één van de beste bureaus van Nederland (en in 2022 zelfs als állerbeste!) en wonnen we in de voorbije periode legio aan mooie vakprijzen (#1 Emerce ranking, DIA Awards, Dutch Search Awards, Website van Jaar Awards, FD Gazellen).

Binnen onze drie voornaamste pijlers (branding & identity, digital product design en creative marketing) werken we voor de mooiste klanten, van de ‘leanste’ start-ups tot de ‘meanste’ triple A-merken – zoals Boerschappen, Stedin, Nespresso, Bruynzeel, Mexicano, Amphia Ziekenhuis, Johnson & Johnson y mucho más. We werken regelmatig samen met onze homeboys en -girls binnen de Handpicked agencies-groep op multidisciplinaire klantcases.

Wie ben jij?

Jij bent een spokesperson als het om beweging gaat en hebt een eigen visie op motion design en slimme ontwerpoplossingen. Je schrikt niet van de laatste technologische innovaties, beter nog je vertaalt ze naar je eigen vakgebied en maakt ze relevant. Je kan collega’s en klanten adviseren binnen jouw domein en weet ze te inspireren met jouw creatieve waanzin.

Verder pas je goed binnen ons team als je…

 • minimaal 5 jaar werkervaring hebt als motion designer en dit kunt aantonen met een indrukwekkend en divers portfolio waar we stiekem een beetje jaloers van worden (waarbij het duidelijk is welke rol jij in het project hebt vervuld);

 • ruime ervaring hebt met Adobe CC (After Effects is een must; Premiere Pro en 3D skills een pré);

 • AE third party plugins kan gebruiken en (basis)kennis hebt in Expressions;

 • de skills bezit om zelf een project netjes en overzichtelijk op te zetten (voor intern en extern) en aangeleverde project files snel kan ontleden;

 • ervaring hebt met klantcontact zoals pitchen en presenteren, in vloeiend Nederlands en je een dikke voldoende scoort voor je Engels (hello). Je weet hierbij je design keuzes goed te onderbouwen.

Wat kan je van Weekend verwachten?

 • Een ervaren en ambitieus creatief team, dat staat te popelen om met je te sparren. We willen allemaal nog mooiere en effectievere campagnes en producten maken voor de tofste klanten;

 • Ruime aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

 • Werken in een modern kantoor mét dakterras en bar in Breda (neem hier alvast een kijkje). Ook krijg je de ruimte om thuis te werken;

 • Een persoonlijk budget voor je thuiswerkplek van €750,-, zodat jij er goed bij zit als je thuis aan het werk bent;

 • Een salaris tussen de €3400 en €4200 per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van jouw ervaring;

 • Reizen op jouw manier: een NS Business Card of met je auto tegen een reiskostenvergoeding (wanneer je buiten Breda woont);

 • Onbeperkt toegang tot coaching sessies van 25+ professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out, relaties, carrière en meer;

 • 26 vakantiedagen;

 • Pensioenregeling;

 • Leasefietsregeling;

 • Iedere dag vers verzorgde lunch in onze Wonderbar;

 • Je ontvangt bij indiensttreding gratis aandelen van Handpicked, waardoor je mede-eigenaar wordt van onze bureaugroep. Zo wordt Handpicked van ons allemaal;

 • Mogelijkheid om 2x per week te bootcampen met een personal trainer;

 • Teamuitjes, vrijdagmiddagborrels (met bier van eigen tap!), feestjes en talloze andere activiteiten, zoals ons jaarlijkse Handpicked Festival.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Amandine door te bellen of appen naar 06-14339916 of stuur een mail naar careers@handpickedagencies.com.

Details

Plaatsingsdatum
11 sep 2023
Salaris range
3400 - 4200
Plaats
Breda
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur