Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior/Medior Influencer & Content Marketeer

Haarlem
40 uur

Al onze mensen hebben één ding gemeen: hun voorliefde voor digitale innovaties. We willen altijd ontdekken hoe de wereld van digital zich uitbreidt. Wij worden enthousiast van de mogelijkheden die digitale middelen bieden om bedrijven en merken te laten groeien. Dat is wat we iedere dag doen.

Intro
Wij zijn Endeavour! Een vooraanstaand digital marketingbureau met een bewezen track record in influencer en content marketing binnen het portfolio. Met een gedreven team van professionals streven we naar innovatieve en resultaatgerichte oplossingen voor onze opdrachtgevers. We zijn op zoek naar een ervaren Influencer & Content Marketeer om ons team te leiden en onze projecten naar nieuwe hoogten te tillen.

Wat ga je doen
Als Influencer & Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om de aanwezigheid van het merk van de opdrachtgever op sociale media te vergroten en de betrokkenheid van de doelgroep te stimuleren. Je werkt nauw samen met influencers en content creators om authentieke en boeiende content te produceren die aansluit bij de merkidentiteit en de doelgroep aanspreekt

Waar ga je dat doen
Endeavour is een toonaangevende digital agency met een prachtige locatie in het centrum van Haarlem en dicht bij het station. Opdrachtgevers kunnen bij Endeavour terecht voor maatwerkoplossingen binnen het volledige spectrum van digital marketing. Van merkstrategie tot creatieve campagnes, van influencer marketing tot webdesign en van videoproducties tot in-house developmentspecialisten; Endeavour faciliteert het complete pakket.

Werken bij Endeavour betekent werken bij een organisatie die jouw werkgeluk voorop stelt. We investeren in jouw professionele ontwikkeling en faciliteren de mogelijkheid om (gedeeltelijk) remote of flexibele uren te werken. We organiseren ook kennis- en inspiratiesessies die je kunt bijwonen. Daarnaast mogen we graag samen een feestje vieren.

Wie ben jij

Je bent

 • Volledig zelfstandig in het aansturen van content creators (video-, fotografie, content) met aandacht voor kwaliteit en marge
 • Proactief en resultaatgericht, met het vermogen om zelfstandig te werken en deadlines te halen in een dynamische omgeving
 • In staat om waardevolle relaties binnen en buiten het vakgebied op te bouwen en samenwerkingsverbanden

Je hebt 

 • Minimaal 5 jaar ervaring in social media, met bewezen succes in influencer marketingstrategieën, bij voorkeur in een vergelijkbare functie
 • Leiderschapsvaardigheden, met het vermogen om een team te motiveren en te inspireren.
 • Een creatieve denkwijze en strategisch inzicht om complexe projecten aan te pakken.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met influencers, content creators en interne belanghebbenden

Je kan

 • Ontwikkelen van een strategie voor sociale media en contentmarketing om de zichtbaarheid van het merk te vergroten en de betrokkenheid van het publiek te vergroten.
 • Identificeren en samenwerken met relevante influencers en content creators die aansluiten bij de merkwaarden en doelgroep van het bedrijf.
 • Ontwikkelen van creatieve campagnes en samenwerkingen met influencers om de merkbekendheid te vergroten, nieuwe doelgroepen te bereiken en conversies te stimuleren.
 • Creëren van hoogwaardige, boeiende en visueel aantrekkelijke content voor verschillende sociale media platforms in samenwerking met de influencers, waaronder afbeeldingen, video’s, verhalen en meer.
 • Beheren en monitoren van sociale mediakanalen, waaronder het plannen en plaatsen van content, het reageren op opmerkingen en berichten, en het analyseren van prestaties.
 • Meten en analyseren van de prestaties van sociale media en content marketing activiteiten, en het identificeren van kansen voor verbetering en groei.
 • Je verdiepen in trends en ontwikkelingen in sociale media en influencer marketing, en deze integreren in de strategieën van het bedrijf

Wat bieden wij jou
Het team van Endeavour biedt jou de mogelijkheid om je creatieve talent volledig te benutten en verder te ontwikkelen. En verder:

 • Een stimulerende en creatieve werkomgeving waarin persoonlijke groei wordt aangemoedigd.
 • Uitdagende projecten en de mogelijkheid om een stempel te drukken op de toekomst van influencer marketing.
 • Competitief salaris van €3.500 / €4.800 op basis van fulltime
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (inclusief een budget voor persoonlijke ontwikkeling)
 • Kansen om te leren, te groeien en een impact te maken in de snel evoluerende wereld van digital marketing.
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • De kans om mee te werken aan allerlei toffe projecten binnen ons merkportfolio
 • Een werkplek op een waanzinnige en unieke locatie in Haarlem
 • Een informele omgeving met enthousiaste, gedreven collega’s

Als Influencer & Content Marketeer speel je een cruciale rol in het opbouwen en onderhouden van de online aanwezigheid van merken van opdrachtgevers, het vergroten van de betrokkenheid van de doelgroep en het stimuleren van merkloyaliteit en conversies door middel van authentieke en impactvolle content en samenwerkingen met influencers.

Selectieprocedure 
Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een e-mail met je motivatie en cv naar: work@endeavour.nl
Het is mogelijk dat we vragen naar een portfolio of referenties. Jij weet natuurlijk allang dat je de perfecte kandidaat bent voor deze job. Nu moet je ons nog overtuigen! Wanneer we beslissen om verder met je te praten, zullen we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Details

Plaatsingsdatum
24 mei 2024
Salaris range
-
Plaats
Haarlem
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur