Senior / Medior Front-end developer
32-40 uur

Wirelab is een digital agency met kantoren in Amsterdam en Enschede. Sinds 2008 helpen wij merken met het aantrekken, boeien en binden van de juiste doelgroep met een pakkende merkbeleving en een relevante klantervaring.

We zijn op zoek naar een Front-end developer die met ons mee wil groeien en klaar is voor de next step!

Word jij onze nieuw Front-end developer?

Het schrijven van code gaat je gemakkelijker af dan de Nederlandse taal. Jij bent een programmeur in hart en nieren. Samen met een team van ervaren developers ga jij aan de slag om websites, mobiele applicaties en meer te ontwikkelingen. Jij weet hoe de aangeleverde designs omzet in functionerende, digitale producten. Front-end templates bouwen die aansluiten op de data van de front-end en back-end gaan durf jij wel aan. Als front-end developer bij Wirelab ontwikkeling je nieuwe websites, online platformen en webapplicaties voor toonaangevende opdrachtgevers zoals Vredestein, Transavia en Gemeente Enschede.

Bij Wirelab zijn we veel bezig met groei en ontwikkeling. We hebben het dan ook veel over carrièregroei. De ontwikkelingen van je vaardigheden, communicatie, verantwoordelijkheden en kennis. Wij zetten je in je kracht, zodat jij kan leren, groeien en ontdekken. We laten je doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat bij je past. Ben jij klaar voor een next level digital agency en een te gekke functie?

Over jou

  • Je bent zelfverzekerd en bekwaam binnen de rol als front-end developer en hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke rol.
  • Je hebt ervaring in het opzetten en ontwikkelen van hoogwaardige web en software applicaties die klanten vooruit helpt en de verwachtingen overtreft.
  • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om in teamverband te werken aan diverse projecten.
  • Je draagt er zorg voor dat de ontwikkelde technologie is ontworpen voor efficiënte, schaalbare en betrouwbare levering, gericht op kwaliteit.
  • Je bent klaar voor de volgende stap en kan niet wachten om jouw ervaring en skills in de praktijk te brengen.
  • Je hebt ervaring in een digital Agency is een pré.
  • Je hebt kennis over JavaScript en TypeScript, Angular, en/of React(-Native), HTML en (S)CSS.

Klaar om het helemaal anders te doen?

Dan is een job bij Wirelab de logische vervolgstap in je carrière! Solliciteer vandaag nog en ontmoet gelijkgestemde vakidioten.

 

Wirelab

 

Wirelab is een creative digital agency met kantoren in Enschede en Amsterdam. Sinds 2008 helpen wij merken met het ontwikkelen van oplossingen die hun branding, conversie of resultaat naar het volgende niveau tillen. Met een gedreven team van developers, designers, strategen, en marketing specialisten werken wij voor klanten als Vredestein, Segway, Transavia, Grolsch, KPN en de Rijksoverheid.

Get ready for the next level and apply today!

Details

Plaatsingsdatum
11 nov 2021
Salaris range
2500 - 4500
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur