Senior Java webdeveloper

Groningen
28-40 uur

Human First Digital Agency

Als Java webdeveloper werk je bij ons aan (web)applicaties voor diverse grote aansprekende klanten. Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor architectuur tot implementatie. Je werkt samen met front-end developers, designers, DevOps en natuurlijk je mede-developers om samen je klanten gelukkig te maken

Naast een persoonlijke klik en je voorliefde voor Java, houden we ervan als jij uitdagingen niet schuwt. Je vindt het gaaf om nieuwe technieken te verkennen en je bent iemand die graag samen met de klant en je team de lead neemt in de ontwikkeling van een product.

Je hebt een streepje voor met:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je bent ervaren met Java voor webapplicaties en neemt graag de lead
  • Je bent gecertificeerd in Java 8 of hoger of je bent bereid je te certificeren
  • Je hebt ervaring met Spring/Spring Boot en JPA/Hibernate
  • Je bent bekend met CSS, HTML5, JavaScript, jQuery
  • Je bent bekend met maken van integraties met behulp van API calls (REST) en kan snel nieuwe APIs machtig worden
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Java gebied en volgt vooraanstaande community leiders zoals Martin Fowler, e.d.
  • Je hebt ervaring met containerization, continuous deployment en geavanceerde tooling en andere processen die horen bij een volwassen ontwikkel aanpak (bijvoorbeeld SonarQube, Git-strategien, Domain Driven Design)
  • Pre: Je hebt ervaring met full stack ontwikkelen, icm met bijvoorbeeld Vue, React of Angular, of zelfs Serverless.

En nu?

Als jij jezelf herkent in dit profiel en gelooft dat je goed bij ons zou passen, dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Naast een marktconform salaris bieden we je een gunstig arbeidsvoorwaardenpakket (laptop, vakantie, pensioen, WGA-regeling, opleidingsbudget en thuiswerk inrichting).

Maar vooral bieden wij jou een organisatie waar jij je kan ontplooien, waar je de ruimte krijgt om juist die dingen te doen waarin je je verder wil ontwikkelen, waar jij ECHT jezelf mag zijn en waar je naast interessante werkzaamheden ook een club leuke collega’s rijker bent!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Java Developer? Dan horen we graag van je!

Details

Plaatsingsdatum
01 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
28-40 uur