Senior iOS developer
Utrecht
32-40 uur

Wil jij samen met ons impact maken? Begonnen in een studentenkamer in Eindhoven en vandaag de dag erkend fullservice app ontwikkelaar in Utrecht. Coffee IT heeft een duidelijke missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen die impact maken. Met klanten als KLM, Roompot en Deloitte willen wij dé #1 app ontwikkelaar in Nederland worden. Coffee IT is net zo sterk als elk individueel lid van het team, daarbij is een goede cultuur essentieel. Onze focus ligt daarom op het creëren van een optimale en gezonde werkomgeving voor onze teamleden. Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@coffeeit.nl

Ben jij onze Craig Federighi? Weet jij intuïtieve en slimme mobile apps te schrijven in Swift en te zorgen voor de ultieme klantervaring? Dan is onze IOS developer vacature wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Senior iOS developer ga je samen met jouw team samenwerken om schaalbare apps voor onze klanten/eindgebruikers te ontwikkelen. Daarnaast neem je jouw ervaring mee om het team en onze apps en het team naar een hoger niveau te tillen.

Wie ben jij?

Je bent niet bang om technische keuzes te maken met betrekking tot de architectuur, tools en het verbeteren van ontwikkelprocessen van iOS apps. Kwaliteit vind je belangrijk en daarmee het schrijven van een gestructureerde en effectieve code. Je vindt het leuk om continu bezig te zijn met het verbeteren van de prestaties en analyseert hoe je dit kunt bereiken.

De technieken die wij gebruiken:

  • Swift
  • git
  • UIKit (storyboards en in code)
  • Scrum
  • CI/CD
  • CocoaPods en Swift Package Manager
  • Verschillende architecturen: MVVM, MVC, MVP etc.
  • Slack, Atlassian Suite (JIRA, SourceTree, Confluence etc.), Google Suite (Drive, Calendar etc.), GitLab, GitHub, Figma
  • Frameworks, zoals: SwiftUI, Combine, CoreBluetooth, CoreLocation, AVFoundation, CallKit, NotificationCenter

Waarom Coffee IT wat voor jou is:

Naast de standaard voordelen (lees: geld) krijg je er een energieke en informele werksfeer voor terug. Wij delen successen en is er ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast hebben we regelmatig eigen evenementen waar kennisdeling en gezelligheid centraal staan zoals een Freaky Friday of Coffee I/O. Tijdens een Freaky Friday werkt iedereen aan eigen projecten. De Coffee I/O sessies hebben als doel gezamenlijke sparsessies te faciliteren op een interactieve manier. Met andere woorden: eens lekker discussiëren over verschillende interne vraagstukken.

Details

Plaatsingsdatum
28 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur