Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

iOS developer

Zwolle
32-40 uur
Wil jij ons helpen de mobiele ambities van onze klanten waar te maken? Werk je graag met de nieuwste technieken? Vind je het fantastisch om te werken aan high performance API’s, state of the art cloud technologie en intelligente app engines? Heb je enkele jaren ervaring als iOS developer? En niet onbelangrijk: houd je net als wij van een goede vrijdagmiddagborrel en écht vette teamuitjes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als iOS developer werk je in teamverband voor grote opdrachtgevers aan apps die het leven van de gebruiker vereenvoudigen. Wij werken met korte lijnen en heldere communicatie, intern en met onze opdrachtgevers.

Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar continu integratie plaatsvindt van nieuwe features? Kun je de visie van beleving, vorm en gebruikers gemakkelijk doorvertalen in verschillende technieken? Ben je gewend om in sprints te werken binnen een Agile omgeving? Ben je communicatief vaardig en los je problemen actief op? En beschik je ook nog over onderstaande functie eisen, dan zijn wij helemaal weg van jou.

Onze ideale iOS developer heeft…

  • HBO werk- en denkniveau;
  • enkele jaren ervaring als iOS developer;
  • aantoonbare kennis van Objective-C / Swift en de iOS SDK;
  • kennis van architecturen zoals VIPER en Clean Swift;
  • kwaliteiten als georganiseerd, kritisch en proactief zijn;
  • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
Een streepje voor heb je als je aantoonbaar meerdere apps zelfstandig ontwikkeld hebt, kennis hebt van App Store Optimization, van automated testing voor mobile apps en de ins en outs weet van de design guidelines voor apps.

Waarom wil je absoluut bij Move4Mobile werken?

Move4Mobile staat in de top 3 van Nederlandse Mobile Agencies en is een van de snelst groeiende digitale bureaus van Noord en Oost- Nederland. Met plezier naar je werk gaan staat bij ons op nummer een! We willen dat je in een inspirerende omgeving het maximale uit jezelf kunt halen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en heel veel fijne collega’s om kennis mee te delen. We werken daarnaast hard en gaan alleen voor het beste resultaat. Daarnaast ga je mee met onze vette teamuitjes waar we altijd nog lang van nagenieten.

Zijn wij op zoek naar jou?

Dan willen wij dat heel graag weten. Mail je cv met motiverende brief naar jobs@move4mobile.com. Heb je voordat je solliciteert nog vragen? Bel dan met Ilse op 06 59 823 892.

Sluit je ervaring nou niet helemaal aan? Laat je daardoor niet uit het veld slaan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Details

Plaatsingsdatum
23 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Zwolle
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur