Senior Fullstack JavaScript developer
Utrecht
40 uur

Bij Lab Digital gebruiken we graag moderne technieken om de beste resultaten voor onze opdrachtgevers te behalen. Wil je bij ons komen om samen hoge kwaliteit web applicaties te bouwen? Kom langs voor een praatje!

32-40 upw · Utrecht, The Netherlands
Over jou

We zijn op zoek naar een Senior Developer voor wie JavaScript geen geheimen meer bewaart. Je ben in staat op volledige applicaties te schrijven, door veilige, schalende REST en GraphQL API’s te schrijven. Vervolgens kun je ze gebruiken in vlotte, gebruiksvriendelijke React front-ends. Verder ben je bekend met het schrijven van micro-services op cloud infrastructure.

Een ideale kandidaat heeft goede communicatieve vaardigheden, het soort vaardigheden dat je nodig hebt om projecten met niet-technische mensen te bespreken en om junior ontwikkelaars te coachen. Dit betekent dat je goed kan werken in een team en tegelijkertijd een sterk gevoel van individuele verantwoordelijkheid behoudt.

Hoewel we begrijpen dat dit nogal wat eisen zijn, weten we ook dat we de juiste kandidaat kunnen helpen om hun doelen te bereiken en binnen de rol te groeien. Hierdoor bouwen we sterke, duurzame relaties met onze ontwikkelaars.


Een beetje meer detail

Als dit alles je goed in de oren klint, dan zijn hier een paar dingen die je ons zal moeten kunnen laten zien:

  • Je hebt minsten 3 jaar ervaring met front-end en back-end JavaScript, waarin je hebt gewerkt met React en Express/Koa/Apollo
  • Je hebt ervaring met Typescript
  • Je hebt ervaring met GraphQl
  • Je bent in staat op technische documentatie te schrijven
  • Je hebt veel kennis in huis wat metreft moderne software development technieken (unit/integratie testing met mocha/jest, ci/cd pipelines, etc)

Bij voorkeur heb je ook ervaring met AWS/Azure en infra as code principes. We zouden het fijn vinden als je bekend bent met Cypress en in staat bent om API’s te documenteren met OpenAPI/Swagger.


Over ons

Ondanks dat Lab Digital een jong bedrijf is, hebben we een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Denk hierbij aan bedrijven als Heineken, Liander, Toyota, Danone, Innogy, Canon en Pon, maar we zijn ook betrokken bij verschillende nieuwe startups. Samen met hen zijn wij in de afgelopen vier jaar gegroeid tot 45 medewerkers.

Wij zien de mensen die voor ons werken als onze belangrijkste asset. Onze missie is dan ook om iedereen binnen Lab Digital te laten groeien. Wanneer iedereen de mogelijkheid krijgt om te groeien, zal dit leiden tot enthousiaste medewerkers en uiteindelijk ook voor de groei van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn samen met onze opdrachtgevers de sleutel tot ons (verdere) succes.

Bij Lab Digital staat teamwork centraal in alles wat we doen. Elk onafhankelijk team is gevestigd in utrecht en werkt aan bestaande en nieuwe projecten. Wij geloven dat met de juiste ondersteuning kleine, onafhankelijke teams betere resultaten behalen. Deze manier van werken zorgt er volgens ons voor dat mensen verantwoordelijkheid nemen en groeien in hun carrière.

Al onze klanten zijn uniek, dus we geven veel voor elke verschillende samenwerking. Voor elke klant bouwen en runnen we creatieve, end-to-end digitale producten die net zo uniek zijn als ze zijn. Van de visie tot het ontwerp tot de ontwikkeling tot de implementatie, de ervaringen die we creëren zijn op maat gemaakt en gebouwd om lang mee te gaan. Onze relatie met onze klanten eindigt niet bij livegang; we runnen de producten die we maken en blijven ze meten en optimaliseren. Hierdoor wordt onze samenwerking sterker en blijven onze opdrachtgevers groeien.


Wat wij jou te bieden hebben

Wat wij de juist kandiaat kunnen bieden? Dit is de basis:

  • Een goed salaris en een onkostenvergoeding
  • Interessante en uitdagende projecten die aansluiten bij jouw ambitie
  • Een gunstige pensioenregeling
  • Alle uitrusting die je nodig hebt om je werk goed te doen – zonder compromissen
  • Een cultuur die gecertificeerd is als Great Place To Work.

Er zijn daarnaast andere voordelen, zoals; een volle koelkast, een smakelijke lunch (tegen een kleine vergoeding), goede koffie en je zal flexibel kunnen werken.

Boven dit alles, staat Lab Digital ook voor jou klaar. We luisteren naar je, nemen je behoeften en wensen serieus en we zullen je helpen om je professioneel te laten groeien. Wil je een professionele cursus volgen die jou (en onze klanten) helpt in ontwikkeling, dan doen wij mee. Wil je evenementen en conferenties met het team bezoeken? Dat doen we al. Wil je praten over hoe dingen beter kunnen worden gedaan? We zijn er om er wat mee te doen. Wil je deel uitmaken van een organisatie die actief is in de Open Source-community? Bekijk onze GitHub op https://github.com/labd/  of onze blog https://blog.labdigital.nl/ .

Dus als je een senior backend javascript / node.js ontwikkelaar bent die de kans wil krijgen om te groeien, dan is het misschien tijd om je aan te sluiten bij een bedrijf dat waarde hecht aan wat je doet en je helpt jouw doelen te bereiken.

 

Details

Plaatsingsdatum
14 dec 2020
Dienstverband
Baan
Einddatum
31-12-2021
Aantal uren
40 uur