Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior Front-end Developer Consultancy

Amsterdam
32-40 uur

Wij zijn iO: een groeiend team van talent dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie, marketing en technologie werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

Ben jij voor je collega’s een wandelende FAQ, neem je van nature het voortouw en doe je dat vooral door het goede voorbeeld te geven? Wij zoeken een Senior Frontend Developer die onze opdrachtgevers in-house helpt applicaties van wereldklasse te bouwen!

Als Senior Front-end Developer bij iO draai je mee in de in-house teams van topmerken als Bol.com, Jumbo en KLM. Met jouw kennis van zaken en de benodigde ervaring op zak ben je in staat om een leidende de rol te nemen in deze projectteams. Je bent er hét aanspreekpunt en je klanten weten dat ze kunnen vertrouwen op jouw code, visie en input als senior, en dat je bovendien andere collega’s in het team kunt begeleiden, motiveren en laat excelleren.
Nieuwsgierig naar de vacature? Bekijk ‘m op onze website.

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur