Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Senior Front-end developer

32-40 uur
Door nauw samen te werken met design en geavanceerde technieken als HTML, JavaScript en VueJs toe te passen, zien jouw producties er niet alleen waanzinnig tof uit, ze zijn doordacht, functioneel en gebruiksvriendelijk. Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Maatwerk voor een grote diversiteit aan klanten.

Zoals je natuurlijk al weet, werken we bij Foursites aan moderne web-based oplossingen voor een grote diversiteit aan klanten. Van de bakker om de hoek die graag zijn kansen online wil benutten tot grote tech- en interieurbedrijven die ons zien als een partner in innovatie.

Die weboplossingen kunnen kleine websites zijn met een maatwerk thema, maar ook omvangrijke webshops met maatwerk functionaliteiten, custom e-mailtemplates of geavanceerde Vue-applicaties. Hoe gebruikers deze oplossingen waarderen ligt voor een groot deel in jouw handen.

Master in HTML, CSS en JavaScript.

Wij vinden: in de wereld van het web is niets onmogelijk. Met andere woorden: Door master te worden in programmeren en de bijbehorende codetalen (HTML, CSS en JavaScript), zijn we in staat een oplossing te creëren voor iedere digitale uitdaging waarmee onze klanten te maken krijgen. Daarbij zijn technische expertise, creativiteit en onderlinge samenwerking natuurlijk key.

Bovendien onderzoeken we continu hoe we de technieken en code die we toepassen kunnen vernieuwen én slimmer kunnen maken. Allemaal ten behoeve van de performance en toekomstbestendigheid van onze weboplossingen. We bouwen oplossingen voor de uitdagingen van morgen, niet voor die van gisteren, toch?

Pak je kans en verbeter je skills.

Omdat wij acteren in een vakgebied dat constant in beweging is, hechten we bij Foursites veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Want hoe goed je ook bent, de code die je toepast kan morgen weer gedateerd zijn. Daarom geven we je naast je werkzaamheden veel tijd en ruimte om je skills te verbeteren.

Dus schrijf je in voor die gewilde JavaScipt cursus, leer nieuwe SCSS- én VueJS-technieken én schuif aan voor de digitale a11y brainstorm die op de planning staat.

We gaan nog een stapje verder.

Klinkt dat jou als muziek in de oren? We gaan nog een stapje verder. Want behalve de tijd die je krijgt om jezelf te ontwikkelen, bezoeken we ook regelmatig congressen. Zo waren we de afgelopen jaren vaste gast tijdens Fronteers, WordCamp, VueJS Amsterdam en Smashing Conference. Leerzaam, maar vooral ook erg gezellig en belangrijk voor het teamgevoel.

Bij Foursites zijn we altijd een team. Als organisatie an sich, maar ook binnen jouw specifieke discipline. Zoek jij een warm nest waar jouw skills optimaal tot uiting komen en waar je de ruimte krijgt te groeien?

Solliciteer dan vandaag nog!

Wie zijn wij?

Wij zijn Foursites! We zijn onderdeel van de Acato Group en vormen samen met de vestigingen in Den Haag & Utrecht een ambitieus team van ruim 50 designers, developers, marketeers, copywriters & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. We werken in multidisciplinaire teams die goed op elkaar ingespeeld zijn.

Details

Plaatsingsdatum
10 mrt 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur