Senior Front-end Developer
Utrecht
32-40 uur

In een landschap waar front-end ontwikkeling snel veranderd, zijn senior ontwikkelaars ook adviseurs en leiders voor het team om hen heen. Om de beste applicaties te (blijven) ontwikkelen, moeten ze kennis hebben van de laatste ontwikkelingen en openstaan voor het uitproberen van nieuwe technieken. Kom werken bij het team van Lab Digital en we helpen je groeien!

32-40 UUR P/WEEK · UTRECHT, NEDERLAND


Over jou

Wij zijn op zoek naar een senior front-end developer die weet welke front-end technologieën gebruikt moeten worden om de juiste soort en hoge kwaliteit experience te krijgen verkrijgen. Je hebt daarnaast ook de combinatie van technische know-how en een goed gevoel voor UX design.

De meest geschikte kandidaat kan goed communiceren, want dat heb je nodig om over projecten te spreken met niet technische collega’s, maar ook en junior collega’s te kunnen coachen.

Ondanks we weten dat bovenstaand een best pittige vraag is waarvan je misschien niet op alles volmondig ‘ja’ kan zeggen, zou je mogelijk ook in deze rol kunnen groeien. We zoeken namelijk graag langdurige samenwerking met onze ontwikkelaars.

Wat meer detail

Lab Digital zoekt een developer met de volgende ervaring;

 • React / Javascript (ES6+) ervaring gebruikmakend van Typescript.
 • Ervaring met SASS en HTML5
 • Het optimaliseren code voor de eindgebruiker met behulp van bundling-tools zoals Webpack en Babel
 • De bouw van front-end applicaties bovenop REST API’s
 • Het uitvoerig kunnen testen van front-end code met test framework zoals Jest
 • Creëer van een vloeiende en performante gebruikerservaring
 • Debug (performance) problemen

Het zou verder mooi zijn als je ervaring hebt met Scrum en het bouwen van een SPA en Python (of een andere programmeertaal). Het met enige regelmaat bijwonen van een bijeenkomst of vergelijkbare open-source community is een pluspunt en helemaal als je dat met plezier doet :).

Over ons

Ondanks dat Lab Digital een jong bedrijf is, hebben we een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Denk hierbij aan bedrijven als Heineken, Liander, Toyota, Innogy, Canon en Pon, maar we zijn ook betrokken bij verschillende nieuwe startups. Samen met hen zijn wij in de afgelopen vier jaar gegroeid tot 40 medewerkers.

Wij zien de mensen die voor ons werken als onze belangrijkste asset. Onze missie is dan ook om iedereen binnen Lab Digital te laten groeien. Wanneer iedereen de mogelijkheid krijgt om te groeien, zal dit leiden tot enthousiaste medewerkers en uiteindelijk ook voor de groei van ons bedrijf. Onze medewerkers zijn samen met onze opdrachtgevers de sleutel tot ons (verdere) succes.

Bij Lab Digital staat teamwork centraal in alles wat we doen. Elk onafhankelijk team is gevestigd in utrecht en werkt aan bestaande en nieuwe projecten. Wij geloven dat met de juiste ondersteuning kleine, onafhankelijke teams betere resultaten behalen. Deze manier van werken zorgt er volgens on voor dat mensen verantwoordelijkheid nemen en groeien in hun carrière.

Al onze klanten zijn uniek, dus we geven veel voor elke verschillende samenwerking. Voor elke klant bouwen en runnen we creatieve, end-to-end digitale producten die net zo uniek zijn als ze zijn. Van de visie tot het ontwerp tot de ontwikkeling tot de implementatie, de ervaringen die we creëren zijn op maat gemaakt en gebouwd om lang mee te gaan. Onze relatie met onze klanten eindigt niet bij livegang; we runnen de producten die we maken en blijven ze meten en optimaliseren. Hierdoor wordt onze samenwerking sterker en blijven onze opdrachtgevers groeien.

Wat wij je bieden

Wat wij de juist kandiaat kunnen bieden? Dit is de basis:

 • Een goed salaris en een onkostenvergoeding
 • Interessante en uitdagende projecten die aansluiten bij jouw ambitie
 • Een gunstige pensioenregeling
 • Alle uitrusting die je nodig hebt om je werk goed te doen – zonder compromissen

Er zijn daarnaast andere voordelen, zoals; een volle koelkast, een smakelijke lunch (tegen een kleine vergoeding), goede koffie en je zal flexibel kunnen werken.

Boven dit alles, staat Lab Digital ook voor jou klaar. We luisteren naar je, nemen je behoeften en wensen serieus en we zullen je helpen om je professioneel te laten groeien. Wil je een professionele cursus volgen die jou (en onze klanten) helpt in ontwikkeling, dan doen wij mee. Wil je evenementen en conferenties met het team bezoeken? Dat doen we al. Wil je praten over hoe dingen beter kunnen worden gedaan? We zijn er om er wat mee te doen. Wil je deel uitmaken van een organisatie die actief is in de Open Source-community? Bekijk onze GitHub op https://github.com/labd/  of onze blog https://blog.labdigital.nl/ .

Dus als je een senior front-end ontwikkelaar bent die de kans wil krijgen om te groeien, dan is het misschien tijd om je aan te sluiten bij een bedrijf dat waarde hecht aan wat je doet en je helpt jouw doelen te bereiken.

Details

Plaatsingsdatum
14 dec 2020
Dienstverband
Baan
Einddatum
31-12-2021
Aantal uren
32-40 uur