Senior Backend Developer
Rotterdam
32-40 uur
Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooi digitaal werk mogen maken. En daarvoor hebben we de beste mensen nodig! Ter versterking van ons Create team zoeken wij een Senior Backend Developer.

De functie 

Als Backend Developer binnen IN10 speel je een cruciale rol in de totstandkoming en doorontwikkeling van onze platformen en applicaties. In een multidisciplinair team met interactie ontwerpers, visual designers, developers, projectmanagers, strategen en content makers werk jij aan de meest functionele backend oplossingen.

Wat je doet als Backend Developer bij IN10

Je werkt aan baanbrekende digitale producties, daar heb je met het team een gedeelde verantwoordelijkheid voor. Je hebt veel ruimte om je eigen beslissingen te nemen en werkt altijd samen met je collega Backend Developers. Je vervult een actieve rol in het complete proces en sluit al aan tijdens het concept/design traject. Je denkt mee over mock-ups en prototypes en overlegt hierover met collega’s, partners en klanten.

Onze applicaties maken gebruik van een in Laravel ontwikkelde API in combinatie met headless Drupal CMS. Je collega Frontend Developers ontwikkelen Single Page Applications op basis van React en Mobile Apps op basis van React en React Native. Je zult niet alleen zorg dragen voor de Drupal omgeving, maar ook voor het beschikbaar maken van benodigde data uit Drupal via de Laravel API voor je Frontend collega’s. Je overziet de technische gevolgen van jouw beslissingen en weet daardoor grip te houden. Je hebt veel ruimte om je eigen beslissingen te nemen en werkt altijd samen met je collega Backend en Frontend Developers.

Wie ben jij?

Een fascinatie voor uitdagend backend werk is de basis, maar je vindt het ook leuk om mee te denken over het grotere geheel. Je bent een gedreven en vastberaden developer die planmatig en gestructureerd te werk gaat. Daarnaast heb je ervaring met en vind je het leuk om mee te denken over de Tech stack van IN10 en neem je hierin een proactieve houding aan.

Onze ideale Backend Developer:

 • heeft HBO werk- en denkniveau;
 • heeft minimaal 5 jaar ervaring in de functie van Backend Developer. Als je deze ervaring hebt opgedaan binnen een digitaal bureau is dat een pré;
 • heeft ervaring met Laravel;
 • heeft ervaring met Git;
 • is communicatief vaardig;
 • is in staat om zelfstandig te werken, maar ook vertrouwd met development in teamverband.

Kennis van en ervaring met Drupal (headless setup), automated testing en/of React is een pré.

Heb je ook nog ervaring met Scrum? Heel fijn!

Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en op innovatie gerichte cultuur.
 • De leukste collega’s die, net als jij, een sterke drive hebben voor kwaliteit.
 • Een prachtig kantoor in het centrum van Rotterdam, maar ook budget om jouw thuiswerkplek naar eigen wens in te richten.
 • Een goed salaris dat past bij je staat van dienst.
 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om events en congressen te bezoeken.
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt.

Details

Plaatsingsdatum
05 mrt 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur