Senior Back-end Developer
Utrecht
32-40 uur

Wil jij samen met ons impact maken? Begonnen in een studentenkamer in Eindhoven en vandaag de dag erkend fullservice app ontwikkelaar in Utrecht. Coffee IT heeft een duidelijke missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen die impact maken. Met klanten als KLM, Roompot en Deloitte willen wij dé #1 app ontwikkelaar in Nederland worden. Coffee IT is net zo sterk als elk individueel lid van het team, daarbij is een goede cultuur essentieel. Onze focus ligt daarom op het creëren van een optimale en gezonde werkomgeving voor onze teamleden. Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@coffeeit.nl

Coffee IT is op zoek naar een Senior back-end developer met ervaring! 🚀

Wil jij meebouwen aan het meest innovatieve apps voor o.a. KLM?
Als senior back-end developer bij Coffee IT krijg jij de lead in een energiek team dat dagelijks werkt aan complexe problemen voor onze mooie klanten. Wij hebben de ambitie om dé ontwikkelaar te worden voor complexe maatwerk apps in Nederland. Met meer dan 150 toonaangevende apps voor bijvoorbeeld KLM en Deloitte zijn we hard op weg om #1 te worden.

Je bent er klaar voor om als senior developer ons team naar het volgende niveau te tillen. Als ervare developer ben jij gewend om zonder twijfel technische keuzes te maken met betrekking tot de architectuur, testen en het verbeteren van onze ontwikkelprocessen. Jij gaat voor de hoogste kwaliteit en zorgt ervoor dat er alleen maar gestructureerde en effectieve code geschreven wordt. In een multidisciplinair team met designers, developers, project managers en marketeers werk jij aan de meest functionele backend oplossingen.

JOUW VAARDIGHEDEN

  • Relevante werkervaring op gebied van back-end app ontwikkeling (5+ jaar)
  • Node.js, Javascript en MongoDB uitgespeeld
  • Kennis van Docker
  • Je vertaal complexe vraagstukken naar praktische oplossingen
  • Je hebt ruime ervaring met Unit Tests en REST
  • Werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig

BONUS!

  • Je hebt ruime ervaring met platform specifieke eisen
  • Je kennis hebt van SQL of Kubernetes
  • Je hebt ervaring met Google Cloud/AWS/Microsoft Azure

Wat krijg je van ons?
Geld💰, want ‘the best deserve the best’. Nee alle gekheid op een stokje; Jij tilt ons naar het volgende niveau, en wij jou. De eerste week zullen wij jou verwelkomen. Eerst Coffee, dan IT (snap je, Coffee IT). Daarnaast geven wij jou de handvaten om jezelf te ontwikkelen, flexibele werktijden, genoeg vrije dagen om lekker op het strand te liggen en tijd om te werken aan je eigen creatieve ideeën tijdens de Freaky Friday. Daarnaast  bedenkt onze Culture Crew wekelijks gezellige activiteiten voor het hele team.

 

Neem contact op met de plaatser van de vacature

Profiel van de plaatser van de vacature 

Anniek de Vries – 06 58 01 36 03

Coffee IT ☕️ – Maatwerk app developer

Details

Plaatsingsdatum
16 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur