Search Marketing (SEO/SEA) Specialist

Strategie, design en techniek. Onze digitale toolkit zit vol kwaliteit.nOm snelheid te maken en te houden moet je keuzes maken. Wij helpen je richting te bepalen. Waarom doe je wat je doet? Waar wil je heen? Hoe komen we daar? Vervolgens pakken we door we met sterke concepten; slim, aantrekkelijk, activerend design. Ten slottenhalen we onze nerds erbij, zij zorgen dat ideeën tot leven komen en werken voor jouw doelgroep.

Over de rol

Als SEO/SEA Specialist krijg je bij Pitcher voldoende uitdagingen en een grote diversiteit aan projecten. Wij hechten veel waarde aan eigen inbreng, het nemen van verantwoordelijkheden en betrokkenheid. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar horen ook graag wat je voorkeur heeft voor lunch.

Dit ga je doen

Digital marketing, content, data & automation… Dat zijn de 3 vlakken waarin we excelleren bij Pitcher. Binnen digital marketing denken wij o.a. aan search, social, conversie optimalisatie, marketplaces, display & video en personalisatie. Jij kent het online marketing speelveld goed, maar blinkt uit in Search en social marketing. Binnen de combinatie van Online Marketing activiteiten die wij aanbieden, ga jij je met name bezig houden met het creëren en optimaliseren van traffic. We werken veel in teamverband, zo houden we het werk voor jou divers en kan je ook nog bezig zijn met alle andere Online Marketing disciplines. Je kan door een week heen ook met CRO, social campagnes en digitale strategie bezig zijn. Je hebt vaak wekelijks contact met de klanten voor wie jij contactpersoon bent en rapporteert je resultaten dan ook direct door. Je hebt elke week ook ruimte voor kennisdeling en kennis opdoen.

Wie ben jij?

 • Jij hebt al heel wat positieve resultaten op search behaald en ervaring met meerdere disciplines in Online Marketing.
 • Jij kunt zelfstandig Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Instagram ads en SEO campagnes genereren, optimaliseren en analyseren.
 • Jij wilt graag in een omgeving werken waar je kan en mag blijven leren, waar je verantwoordelijkheid krijgt en waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen.
 • Jij experimenteert graag met de nieuwste Beta’s van Google en Bing.
 • Jij kan werken in teamverband.
 • Jij kan je vastbijten in projecten, maar is ook bereid flexibel en snel te schakelen wanneer nodig.

Wat hebben wij jou te bieden?

Klinkt misschien cliché, maar successen behalen we samen en die vieren we samen. Daarom bieden we je naast een mooie rol in onze groeiende organisatie:

 • Alles wat je mag verwachten, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen, budget voor de hardware die je nodig hebt, collectieve pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van minimaal €1000,- per jaar dat je kunt uitgeven aan opleidingen, conferenties, events, etc. Er is één voorwaarde: het moet op.
 • Wil je experimenteren met nieuwe technieken? Een (studie)boek lezen? Een event bezoeken? Zeker doen! Je krijgt volop tijd, ruimte en middelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om samen met je collega’s te sporten.
 • Een kantoor waar je wel zou willen wonen (op loopafstand van het station).
 • De vrijheid en verantwoordelijkheid waar je altijd al naar snakte.

Een heerlijke werkplek

Natuurlijk, geld is prettig. Maar wat écht het verschil maakt zijn je teamleden en de plek waar je werkt. Wij werken samen met veel humor, een nodige dosis zelfspot en enorm veel creativiteit. Wil jij even een dag vanuit huis knallen of heb je juist 2 teamleden nodig om extra meters te maken? Jij beslist! Wij geloven in zelfsturende teams die samen gaan voor het beste resultaat.

Ons kantoor zit op loopafstand van station, voelt aan als een huiskamer en is uitgerust met een zonnig dakterras die zich prima leent voor de vrijdagmiddag.

Details

Plaatsingsdatum
26 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan