Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEA specialist

Eindhoven
32 - 40 uur

See, Think, Do en Care. Bekend van Google, maar tevens eigenschappen die we zoeken in onze nieuwe collega! Ben jij analytisch sterk, goed met klanten en heb jij strategisch inzicht? Heeft Google ads voor jou geen geheimen en denk jij graag na over welke ads het beste converteren? Wil je naast het uitdenken, ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van zoekmachine strategieën de vrijheid om je breder te ontwikkelen? Reageer dan nu!

Wij zijn Partout en wij openen digital

Wij doorbreken traditionele denkpatronen en werkmethoden met één duidelijke missie: Open Digital. Zo openen we digitale mogelijkheden voor onze klanten. Brainport Eindhoven, VDL, Dr. Oetker, Koopmans, NHG, Autodrop, Sligro en Toverland zijn enthousiast. Ga jij binnenkort voor ze aan de slag? Stuur kristianne@partout.nl een mailtje met je LinkedIn-profiel en doe het snel, voordat we de verkeerde aannemen.
Wij zijn opgedeeld in drie teams: Marketing, Design en Technologie. Klanten schakelen direct met onze specialisten en project managers, zonder dat daar een ruis veroorzakende accountmanager tussen zit. Zo maken we elk project behapbaar en houden we de vaart erin.

Alleen maar doen waar jij goed in bent

Voor jou hebben we een plekje in het Marketingteam vrijgemaakt. Met jouw kennis en strategisch inzicht weet jij opzienbare resultaten te behalen voor awareness, traffic en conversie. In samenwerking met ervaren online marketeers op het gebied van SEO, Social Media, E-mail en Growth Marketing geef je invulling aan digitale communicatievraagstukken van onze opdrachtgevers. Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je weet als geen ander hoe je onze klanten meeneemt en inspireert. Je hebt bij ons de mogelijkheid om je breder te ontwikkelen binnen online marketing. En we hebben een mooi toekomstperspectief binnen ons groeiende team. Spreekt dit je aan? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Zo trok je nog nooit met klanten op

Met klanten werken we net zo open samen als met elkaar. Geen dichtgetimmerde briefings, maar workshops, werksessies en design sprints. We gebruiken software die helpt om optimaal samen te werken, zoals Confluence en Jira. Veel van onze opdrachtgevers helpen we om ook hun eigen digitale competenties te versterken. Training on the job, noemen we dat! Daardoor kun jij steeds slimmer en diepgaander samenwerken en nieuwe skills en technologie toepassen. Bij ons werk je samen met een projectmanager die al het regelwerk uit handen neemt.

Maar is het ook leuk?

  • We zijn het DDA-bureau waar mensen gemiddeld zo’n 7 jaar zitten. Met af en toe een uitschieter naar boven ;-). Maar dat zijn kille cijfers.
  • Er gaat een wereld schuil van bedrijfsuitjes, inspiratiesessies, (digitale) vrijmiborrels, de lekkerste sushibar en het centrum van Eindhoven op loopafstand.
  • We starten een dag tussen 8 en 10 uur, kijk vooral wat voor jou het beste werkt.
  • Thuiswerken of een Workation is geen probleem, daar maken we goede afspraken over.
  • Je krijgt de beste hardware voor thuis.
  • We willen dat je minimaal 24 dagen vrij neemt om te genieten van vrienden en familie en de dingen te doen waar jij blij van wordt.

Voor wat hoort wat

  • Als je echt zo goed bent als wij denken, mag je rekenen op een goed salaris
  • We beginnen direct mee te sparen voor je pensioen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.
  • Tot slot kunnen we je vertellen dat we successen altijd als een teamprestatie vieren, waardoor de sfeer top is en elk afgerond project ons hechter maakt.

De deur staat open. Zullen we snel kennismaken? Of geef je momenteel de voorkeur aan Teams? Stuur ons snel een mailtje met je LinkedIn-profiel en we nemen contact met je op.

Overweeg je om te solliciteren?
We maken het extra makkelijk voor je.

Vul je gegevens op onze website in en wij regelen de rest. Is de vacature niet voor jou geschikt, maar ken je de juiste persoon? Deel deze positie. Heb jij de gouden tip? Dan kan je van ons een cadeau verwachten.

Stap 1. Deel je LinkedIn

We maken het je graag makkelijk, stuur ons je profiel, wij kijken ernaar. Wanneer we benieuwd zijn nodigen we je uit.

Stap 2. Speeddate

We spreken 15 minuten om elkaar te zien en snel te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Is er een match? Dan maken we een nieuwe afspraak.

Stap 3. Meet the team

We plannen een meeting voor jou en het team. Zo krijg je direct een goed beeld van je toekomstige collega’s.

Details

Plaatsingsdatum
22 jun 2022
Salaris range
-
Plaats
Eindhoven
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur