Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEA specialist

Kootwijkerbroek
24-40 uur

Webleads werkt voor organisaties waarvoor online resultaat cruciaal is. Wij laten hen ervaren dat juist de combinatie van online techniek, optimalisatie & marketing leidt tot resultaat. En dit doen wij op onze eigen wijze. Persoonlijk. Betrokken. Kortom, een internetbureau met een gewaardeerde werkwijze dat opdrachtgevers helpt bij het realiseren van hun online ambitie.

Heb jij de kracht van online ambitie?

Lijkt het je gaaf om te werken aan de online ambitie van partijen zoals Brother, Mijndomein en Bauhaus? Ben jij een echte SEA specialist en wil jij het maximale uit Google Ads en Shopping halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Steeds meer ondernemingen betrekken Webleads namelijk bij het realiseren van hun online ambitie. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn ambitieus. En om onze opdrachtgevers blijvend goed van dienst te kunnen zijn, zoeken wij een nieuwe collega: een enthousiaste SEA specialist. Ons ambitieuze team bestaat momenteel uit 17 gedreven specialisten (de online marketeers hebben elk hun specialiteit) en wij willen ons team verder uitbreiden met een SEA specialist.

Details

Plaatsingsdatum
01 mei 2023
Salaris range
-
Plaats
Kootwijkerbroek
Dienstverband
Baan
Aantal uren
24-40 uur