Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

SEA marketeer

Almelo
32-40 uur

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste, gedreven digital marketeer met diepgaande ervaring in SEA. Je bent energiek en leergierig, wordt enthousiast van een uitdaging en weet binnen de gestelde deadlines kwaliteit voorop te stellen.

 • Je werkt zowel accuraat als oplossingsgericht;
 • Je hebt een grote passie voor jouw vakgebied en bent sterk in communicatie, en weet hiermee de opdrachtgever te overtuigen van jouw plan;
 • Je bent analytisch, creatief en komt met nieuwe ideeën;
 • Je hebt ervaring met Google Ads, Microsoft Ads en Criteo;
 • Heb je ook ervaring met één of meerdere van de volgende tools: Google Analytics/tag manager, Channable, Producthero, TrueClicks en Optmyzr? Dan is dat mooi meegenomen.

Je zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, doordat je altijd up-to-date bent weet je op tijd kansen te signaleren en deze te vertalen naar een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

We geven jou hier graag de ruimte voor. Daarom besteed je 10% van jouw tijd aan het opdoen van nieuwe kennis en het werken aan innovatieve projecten. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in onze markt.

Dit bieden wij

 • Salaris tussen de €2784 – €4716 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en niveau;
 • Reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt;
 • Flexibiliteit vinden wij erg belangrijk, daarom mag jij werken waar en wanneer je wilt zodat je werk past bij jouw huidige situatie;
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen, kan leren van elkaar en kunt doorgroeien;
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen van GoodHabitz;
 • Een flexibel en inclusief feestdagen beleid, ruil bijvoorbeeld je verlof op Hemelvaart in voor een vrije dag tijdens het Suikerfeest;
 • Een gym waar je zelf of onder begeleiding kan sporten, bootcamp met je collega’s of yoga om tot rust te komen;
 • Elke dag een vers bereide lunch, vers fruit en snacks zodat jij ‘s ochtends zo de deur uit kan lopen.

Wat je gaat doen

 • Als SEA Marketeer bij Adwise werk je dagelijks aan uitdagende projecten voor bekende en aansprekende organisaties en merken, nationaal en internationaal. Je bent nauw betrokken bij ambities en strategieën van opdrachtgevers en werkt dagelijks samen binnen één van onze multidisciplinaire squads met maar één missie: impact hebben!
 • Het digitale domein groeit iedere dag, ook de mogelijkheden op het gebied van advertising. Als SEA Marketeer overzie je het volledige speelveld en vertaal je – samen met je collega’s – business ambities naar slimme, creatieve en vooral effectieve digitale acties en campagnes. Vanuit jouw diepgaande expertise voeg je kennis, ideeën en mogelijkheden toe, zodat onze opdrachtgevers alle mogelijkheden benutten. Je bent dus betrokken bij de complete business case van onze opdrachtgevers.
 • Je bent dagelijks bezig met een veelzijdigheid aan campagnes op het gebied van SEA (Google Ads, Bing Ads en Criteo) voor verschillende bekende en uitdagende merken. Vanuit je rol ben je dus betrokken bij het uitdenken van renderende en award-winning campagnes en uiteraard dagelijks bezig met de inrichting, optimalisatie en rapportage van deze campagnes.
 • Hoewel jouw focus ligt op SEA weet je, indien nodig, gebruik te maken van Social Advertising, RTB en Programmatic, DooH, Digital RTV, Video Advertising en App marketing.

Adwise werkt op topniveau en wil voorop blijven lopen, wij maken daarom al volop gebruik van AI en hebben regelmatig sessie om te brainstormen hoe we ons werk hier nog beter mee kunnen maken. Wij zorgen er daarom ook voor dat je je tijd kunt besteden aan innovatie en continu je kennis kunt blijven verbeteren (o.a. binnen je Chapter). Ook deel je jouw expertise en succesvolle cases met de markt (bijvoorbeeld via blogs of als spreker op congressen/events).

Je team

Je wordt onderdeel van het SEA team bestaande uit 15 collega’s waarvan 5 junior, 6 medior en 4 senior SEA marketeers. Er wordt vaak in buddy’s voor klanten gewerkt waar 1 SEA markteer het strategische gedeelte begeleid en de andere SEA marketeer het operationele SEA werk oppakt. Gemiddeld werken de collega’s in dit team al 5 jaar bij Adwise, een mooie en hechte club met veel ervaring en kennis!

De cultuur van Adwise kenmerkt zich door onze enthousiaste en betrokken collega’s die samenwerken en voor elkaar klaar staan. Ons motto is dan ook: Success is not about competition. It’s about contribution. Samen maken we het verschil!

Details

Plaatsingsdatum
24 mei 2024
Salaris range
2748 - 4716
Plaats
Almelo
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur