Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Scrum master

Rotterdam
160 uur

WIJ ZIJN REDKIWI.nEEN ROTTERDAMS CREATIVE DIGITAL AGENCY.nDigitale denkers en makers voor ambitieuze merken. Merken die innovatie en digitale groei omarmen. We geloven niet in mediocre werk en eenmalige projecten. We geloven in lange termijn partnerships, het behalen van resultaten en in elkaar investeren. Groeien doen we dus samen, every step of the way.nnWe zijn niet eigenwijs, maar hebben een eigen werkwijze. Gevormd door ervaring. Een proces waarin we optimaal gebruik maken van data, design & technologie. Strategisch verantwoord, want alleen dan bouwen we samen aan succesvolle lange termijn oplossingen. nnAlles met maar één doel voor jouw merk: Create Digital Impact.

INTRODUCTIE

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar de echte digital agency cultuur hangt. Redkiwi is Rotterdams, recht voor zijn raap en geheel onafhankelijk. Met een kleine 40 man leven we het ‘Work Hard. Play hard”. Ben jij uit het juiste fruit gesneden voor de toffe Scrum Master job?

PROFIEL

Hierdoor pas jij perfect bij ons!

Je bent sociaal en je bouwt makkelijk goed contact op met klanten en collega’s. De eerste indruk van jou: ‘Kijk, die snapt het!’

Verder heb je:

– HBO werk- en denkniveau;

– Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen het digitale domein;

– Bewezen projectmanagement vaardigheden met soortgelijke projecten (Agile, Scrum);

– Een organisatorische, structurele en overzichtelijk werkwijze waarbij je goed kan plannen, je staat bekend als ‘de regelaar’;

– Communicatieve vaardigheden om te adviseren en verwachtingen te managen;

– Hoge mate van zelfstandigheid en eigen initiatief;

– Humor en een extra paar schoenen waar je stevig in kan staan.

 

AANBOD

Redkiwi & Scrum

We werken voor grote organisaties in diverse branches met een duidelijk creatief of technisch vraagstuk. Als Scrum master leid jij het hele proces van onze digitale oplossingen. Tot aan de oplevering heb jij ‘overzicht’ als middle name en ben je een sparringpartner voor je team van vakidioten en specialisten. Je laat je niet snel gek maken en je hebt veel digitale kennis. Als goedgehumeurde multitasker bewaar jij het overzicht door nauwkeurig te werken en je vindt fijn om de touwtjes in handen te hebben. Kortom: jij ‘scrumt’ de boel wel!

 

Wat ga je doen?

Je kent de doelstellingen van de klant en je manoeuvreert binnen de grenzen van tijd, budget en scope om de klant in dezen optimaal te kunnen bedienen. Hierbij maak je samen met de klant de juiste afwegingen om zo de functionaliteit en de kwaliteit van de applicatie te bewaken. Je adviseert de klant gedurende het project en zorgt voortdurend voor de juiste verwachtingen.

Je stuurt het team aan, maar weet ook de omgeving te managen en voorwaarden te scheppen voor succesvolle sprints. Jij bent iemand die doelen stelt, voor jezelf en voor de klant en bewaakt deze als een leeuw(in) die haar jongen beschermt. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Je werkt met een multidisciplinair team en je weet precies welke specialisten er om de tafel moeten komen zitten. Samen met dit team streef je naar succes, met en voor onze klanten.

Dat schuift wat

Bij Redkiwi vind jij

– Een uitdagende baan in een prachtig pand in Rotterdam.

– Wees niet bang, bij ons vind je geen tegeltapijt en systeemplafond, maar een lichte open werkplek in een monumentaal pand.

– Je komt te werken in een gedreven team waarmee we hard werken en veel lachen.

– Én wij maken jou beter! Wij bieden diverse ontwikkelingsmogelijkheden en dragen het keurmerk ‘expert in talentontwikkeling’.  Wil je bijvoorbeeld graag een certificering behalen? Dat kan!

– Natuurlijk ben je ook van de partij op relevante congressen of beurzen en kun je àltijd bij je collega’s terecht!

– Bovendien zijn veel zaken bij ons beter geregeld. Zoals de lunch,  individuele ontwikkelingsmogelijkheden en je pensioen.

– En on top of that : De Epische Redkiwi Wintersport, Legendarische vrijdagmiddagen/avonden aan onze eigen bar (en daarbuiten) en toffe uitjes. Gewoon, omdat het kan.

Laten wij binnenkort kennismaken en de rest bespreken. Wij zien uit naar je sollicitatie, tot snel!

Details

Plaatsingsdatum
07 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Rotterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
160 uur