Sales Executive – Vidda Digital
32 uur
Ben jij die sales professional die onze klanten helpt groeien met onze diensten en oplossingen en nieuwe klanten en mogelijkheden weet te creëren?

Wij zijn op zoek naar een Sales Executive voor Vidda Digital.

 

De Hoppinger Group groeit stevig door waardoor we momenteel op zoek zijn naar een nieuwe collega die in staat is om de sales van onze scale up entiteit; Vidda Digital verder gestalte te geven binnen ons ambitieuze sales team. Vidda Digital is gefocused of het designen en ontwikkelen van converterende corporate websites, branding en online growth marketing oplossingen.

Met wie doe je dit?

Wij werken met zo’n 20 experts aan de groei van onze klanten met een combinatie van strategie, design, development en growth marketing. Je hebt onderdeel van het salesteam van de Hoppinger Group en werkt nauw samen met de andere digital consultants, developers en onze specialisten op gebied van Design en Marketing Automation.

Wat breng je mee?

Als Sales Executive ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten voor Vidda Digital, daarnaast help je om bestaande klanten te koesteren en kennis te laten maken met additionele diensten en producten. Samen met een team van 25 digitale experts om je heen ben je in staat om het voortouw te nemen in het kwalificeren van leads en krijg je energie van nieuwe sales opportunities. Je creëert kansen via je eigen netwerk, via netwerkactiviteiten en volgt leads op die wij via onze marketing efforts hebben verkregen. Je gaat proactief met suspects en prospects aan de slag om de Hoppinger Group en Vidda Digital in bijzonder, verder te laten groeien.

Natuurlijk heb je de capaciteit om goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Wanneer je samen met de klant de behoeftes hebt vertaald naar concrete doelstellingen, lukt het jou de juiste oplossingen vanuit Vidda Digital te pitchen. Hierbij uiteraard ondersteund door de Sales Manager van de Hoppinger Group en collega’s van strategie, marketing, design en technologie. Het uiteindelijke doel is om hiermee de doelstellingen van je prospect te realiseren en het vertrouwen te winnen voor een lange termijn relatie.

Vanuit je rol lever je een belangrijke bijdrage aan de ambitie van onze klanten, maar ook aan de ambitie van de Hoppinger Group en Vidda Digital in het bijzonder. Als jij telkens weer voor uitdagende, nieuwe opdrachten zorgt, kunnen wij ons allen blijven ontwikkelen en onze doelstellingen behalen.

Jij

  • Hebt een WO of HBO diploma in de richting van bedrijfskunde, economie, marketing of digitalisering;
  • Beschikt over 3-7 jaar werkervaring in commerciële functies, bij voorkeur bij een IT-firm of digital agency;
  • Bent toe aan ownership, zelfstandigheid en een tweede/derde stap in je sales carrière;
  • Bent in staat om bestaande contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen;
  • Bent creatief en business minded. Je weet verbanden te leggen tussen oplossingen voor de ene sector en uitdagingen van een andere sector;
  • Bent communicatief sterk en drukt je professioneel uit in het Nederlands en Engels;
  • Bent ambitieus, leergierig en ondernemend;
  • Bent ten minste 32 uur per week beschikbaar.

Details

Plaatsingsdatum
21 jun 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 uur