Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Sales Consultant

Den Haag
32-40 uur per week uur
Gezocht: een sales professional en ware digital native die meer in huis heeft dan een vlotte babbel. Met jouw kennis van het online landschap denk je inhoudelijk mee met onze (potentiele) klanten en weet je hun wensen te vertalen naar de digitale mogelijkheden binnen PANGAEA. Welke marketingstrategie past bij deze klant en wat gaat dit ongeveer kosten? Je legt een goede basis zodat onze product owners , developers en marketeers aan de slag kunnen met de verdere uitwerking van de strategie. Prospects en klanten genoeg om nieuwe business uit te genereren voor PANGAEA! 

 

Wat ga je doen?

Verkopen, zou je denken, maar in deze rol werkt het toch net even anders;-) Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de conversie van gesprekken naar nieuwe opdrachten, maar de weg ernaartoe vinden we des te belangrijker. Als sales executive ben je het boegbeeld van PANGAEA. Jij hebt het eerste contact met onze prospects die zich vanaf het begin op hun gemak voelen bij jou. Wij geloven niet in platte verkooppraatjes om een ‘klantje te scoren’, maar in relaties bouwen voor een langdurige samenwerking.

 

Je ademt digital en bent altijd op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Door deze kennis ben je een heuse sparringpartner voor (potentiele) klanten bij het definiëren van de focus van hun online strategie en de rol die PANGAEA daarin kan spelen. Dat je zand kan verkopen aan een woestijn is niet genoeg, je bent inhoudelijk in staat om mee te denken hoe PANGAEA kan helpen om onze klanten te laten groeien. 

 

Jouw kracht zit hem er dus in dat je anderen aan je weet te binden. Door jouw persoonlijke benadering heb je met alle prospects een goed gesprek, waar je met een zorgvuldige follow-up er klanten van weet te maken. Need we say more?

 

Wat verwachten we van jou?

 

PASSIE

Je gaat aan de slag bij een digital agency, het is dus vanzelfsprekend dat je een passie hebt voor het online landschap. Welk papiertjes je hebt is voor ons niet zo van belang, belangrijker is dat je op de hoogte bent van alle trends en ontwikkelingen.

 

COMMUNICATIE

Dat je een vlotte babbel hebt is vanzelfsprekend. Je communiceert makkelijk met elk niveau in de organisatie, van eindbaas tot werkpaard;-) Met wie je ook om tafel zit, je weet goed uit te leggen welke digitale middelen we waar voor kunnen inzetten.

 

TECHNISCH

Technisch heb je ook de nodige kennis. Je hoeft zelf niet te programmeren, maar het is wel fijn als weet wat er technisch mogelijk is en waar de uitdagingen liggen. Onze developers vinden het wel zo fijn dat wat je belooft, voor hen ook uitvoerbaar is.

 

SALES

Je krijgt energie van nieuwe opdrachten binnenhalen, we zijn niet van de platte verkoop, maar het blijft natuurlijk wel een salesfunctie;-) Klanten blij maken, maakt jou ook blij, daar zet je graag een stap extra voor.

 

Meer over PANGAEA

Als full-service digital agency gaan wij met de drie belangrijkste pijlers in het online landschap aan de slag: Strategie, Marketing & Techniek. Met onze werkwijze laten wij onze klanten al jaren groeien op het internet, maar nu zijn wij ook een keer aan de beurt. Wel zo eerlijk toch? PANGAEA is namelijk bezig met het scaling up proces. Een unieke kans in je carrière, want laten we eerlijk zijn; hoe vaak krijg jij de mogelijkheid om je eigen rol te vormen, mee te bouwen aan een organisatie en om mee te groeien met het bedrijf? Dat dachten wij al – niet. Om hier in mee te mogen denken is al reden genoeg om bij ons te solliciteren. Lever je ontslagbrief maar alvast in!

 

De andere redenen waarom je bij ons wilt werken zijn: 

  • Korte lijnen: we zijn een klein en gedreven team waar we elkaar bij de voornaam kennen. De lijnen zijn kort waardoor we doorpakken en onze beloftes snel waar kunnen maken. 
  • Bruut veel plezier: dat we hard werken wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor ontspanning. Van een geintje bij het koffieautomaat tot een potje tafelvoetbal of bedrijfsborrel. Een dag niet gelachen…
  • Altijd leren: Stilstaan is achteruitgaan en dat doen we zeker niet bij PANGAEA. We leren van onze klanten, we leren van elkaar en we kiezen op welk vlak we ons zelf willen ontwikkelen. Daar worden we blij van!

 

Qua salaris en arbeidsvoorwaarden zit je bij PANGAEA wel snor, wij betalen verder mee aan je pensioen, je wordt uitgerust met een nieuwe (werk)laptop en je krijgt genoeg vakantiedagen om (nog) leukere dingen te doen. Lijkt dit jou wat? Kom eens kletsen, met een koffiecorner als buur is een heerlijk bakkie zo geregeld!

Details

Plaatsingsdatum
11 apr 2023
Salaris range
2500 - 5000
Plaats
Den Haag
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur per week