Recruiter

Amsterdam
40 uur

We make phones smart. Wij maken jouw telefoon zó slim, dat je verbaasd en verwonderd bent over de functionaliteit. Dit doen we door een unieke combinatie van data, intelligentie en interface. Ieder project en iedere release willen wij dingen nog beter doen.

M2mobi is de beste mobile agency van Nederland. Wij ontwikkelen mobiele oplossingen van strategie tot development & onderhoud. Dit doen wij voor bekende merken zoals AH to go, Fit For Free, Heineken en VGZ.

Wat ga je doen?

Wij staan al jaren in de top 3 van de beste mobiele bureaus en we willen graag verder groeien. Daarom zoeken wij een recruiter die ons gaat helpen toptalenten voor M2mobi te vinden en aan ons te binden.

Als recruiter ben je onderdeel van het M2mobi recruitment team en ga je zelfstandig op zoek naar de beste tech- en non- tech kandidaten. Om je kandidaten pijplijn te managen gebruikt M2mobi CATS als ATS. Meten is weten, ook in recruitment.

Je bent aanwezig op (digitale) stage- en kandidaten markten van diverse Hogescholen en Universiteiten. Ook werk je samen met onze Marketeer aan vacature posts op diverse social media en denk je na over de verbetering van onze employer branding door het organiseren van (digitale) meetups.

Lees hier de blog van Sophie over haar werk als recruiter bij M2mobi!

Wat voor collega ben je?

Je bent een energieke starter en je wilt je verder ontwikkelen als tech recruiter. Affiniteit met de digitale & tech wereld is van belang om succesvol te zijn in deze rol. Je vindt het leuk om om te praten over de nieuwste iPhone of die gave app die je onlangs hebt geïnstalleerd. Maar het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en op een creatieve manier in contact komt met kandidaten. Bij M2mobi koppelen wij je aan een persoonlijke buddy die jou helpt en ondersteunt.

Je bent ‘data driven’, kritisch en een uitstekende communicator. Maar bovenal heb je een passie voor mensen en tech.

Wij zoeken iemand die:

  • Een afgeronde HBO opleiding heeft
  • Starter is en zichzelf wil ontwikkelen
  • Naast Nederlands, uitstekend Engels spreekt en schrijft

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om (virtueel) kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Op voorhand al vragen? Geen probleem. Daarvoor kun je bij Sophier (of Jeroen) terecht via 06 – 28560246 of stuur een appje. Mailen kan ook: jobs@m2mobi.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Details

Plaatsingsdatum
12 jul 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur