Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

React Native Developer

Amsterdam
32-40 uur

Wij zijn iO: een groeiend team van talent dat end-to-end diensten levert voor communicatie en digitale transformatie. Groot denkend, lokaal werkend. Vanuit strategie, creatie, marketing en technologie werken we samen met onze klanten om hun merk te versterken, digitale systemen te verbeteren en toekomstbestendig verder te groeien.

Wil jij werken in een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de front-end ontwikkeling van webapplicaties met honderdduizenden gebruikers?

Dan is dit iets voor jou. Want voor bedrijven als Eneco, Unicef, Achmea, de Goudse Verzekeringen en Essent programmeer jij robuuste en elegante front-ends die bepalend zijn voor hun business.

Van begin tot eind blijf je bij alle aspecten van het project nauw betrokken. Als expert in React Native ben jij dé schakel tussen design, interactie en implementatie. Samen met de app-developers in jouw projectteam til je jouw werk naar een steeds hoger niveau en sta je voor de kwaliteit die we leveren.

Je gaat bij ons aan de slag in een multidisciplinair scrumteam met Strategen, Designers, UX-designers, Back-end Developers, Data Marketeers en Informatieanalisten. Als team dragen jullie samen de verantwoordelijkheid, neem je beslissingen en tackel je uitdagingen.

Kennis is de basis van alles wat je bij iO doet. Dat betekent niet alleen dat je groeit door in kleinschalige teams aan uitdagende projecten te werken. Of dat je jouw persoonlijke groeipad volledig zelf kunt vormgeven. Er zijn daarnaast ook nog allerlei initiatieven waaraan je kunt deelnemen óf die je zelf kunt organiseren, zoals opleidingen, conferenties of workshops. Of je kunt lid worden van een Expert Group, waarin je met collega’s met verschillende achtergronden innovaties uitzoekt en proof-of-concepts ontwikkelt.

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2022
Salaris range
-
Plaats
Amsterdam
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur