Projectmanager
Enschede
40 uur

De manier waarop klanten dagelijks je website ervaren, bepaalt hoe ze naar je organisatie kijken. Een website die optimaal voorziet in de behoeften van de doelgroep, stimuleert een positieve beleving op het imago van een organisatie. Stimmt staat klaar om binnen organisaties nieuw leven in te blazen met vernieuwende oplossingen die beter aansluiten op de digitale wereld. Want digital is wat wij doen. Een dedicated team van denkers en doeners, professionals die kloppende oplossingen ontwikkelen voor de toekomst. Dat is onze specialiteit. Op basis van inzichten uit strategie, user experience en design gebruiken we toonaangevende technologie om positieve impact te maken voor onze klanten en haar gebruikers. Dat doen wij volgens een strakke structuur. Onze voorwaarde voor het beste digitale maatwerk. We zijn pas tevreden als het klopt, aan alle kanten.

Als Projectmanager bij Stimmt ben je voor projecten de schakel tussen de klant en het team. Je inventariseert de wensen van de klant en zet dit om in een concreet plan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en bent gedurende het project heel nauw betrokken. Je maakt projectplanningen, stelt een projectteam samen, beheert het budget en stuurt bij waar nodig. De projecten bestaan vooral uit de realisatie van websites, webshops en maatwerk webapplicaties .

De doorlooptijd van dergelijke projecten kan variëren van twee tot zes maanden. De fases van een project zijn meestal de volgende; strategie, wireframing, design en development. Na oplevering ga je door naar de doorontwikkelingsfase. Je werkt aan zeven à acht projecten tegelijkertijd.

Details

Plaatsingsdatum
08 dec 2020
Salaris range
2300 - 3300
Aantal uren
40 uur