Projectmanager Digital
Utrecht
40 uur
One Shoe is op zoek naar een Projectmanager Digital. Vanuit ons monumentale pand in de binnenstad van Utrecht bedienen we 45 professionals dagelijks (inter)nationale opdrachtgevers zoals DHL, Thuisarts en ING. One Shoe is een digital & creative agency. Juist deze combinatie stelt ons in staat om onze ambitie na te jagen: Creating Daily Impact.

Als projectmanager bij ons stuur jij grootschalige projecten aan en zorgt dat dit binnen de gestelde deadlines opgeleverd wordt . Met je eigen team realiseer je via de scrum method platformen, e-commerce sites, interactieve portals, apps, communities, campagnesites en vele andere projecten.

Je ontwikkelt en beheert met je team projecten van je accounts en bent in staat om als volwaardig strategisch gesprekspartner met de opdrachtgever mee te denken. Het is daarom van belang dat je communicatief, flexibel en stressbestendig bent.

Wat ga je doen?

  • De wensen van onze opdrachtgevers vertalen naar een beheersbare projectaanpak;
  • Kwalitatief hoogwaardige projecten neerzetten;
  • Verwachtingen, risico’s, planning en uren managen;
  • Leidinggeven: Je draagt zorg voor het plannen en coördineren van de werkzaamheden binnen je team en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je medewerkers;
  • Coachen: Het inhoudelijk begeleiden en ontwikkelen van het kennis- en ervaringsniveau van je teamleden.

 

Wat heb jij in huis?

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Een aantal jaar aantoonbare relevante werkervaring (bij voorkeur bij een digitaal bureau);
  • Ervaring met Agile/Scrum werken;
  • Je hebt ervaring met technisch complexe online oplossingen en trajecten.

 

Wat hebben wij in huis?

Naast een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we je ruimte, tijd en budget om jezelf verder te ontwikkelen. Ook organiseren we regelmatig interne kennissessies over uiteenlopende onderwerpen waaraan je deel kunt nemen.

Je komt te werken in een open cultuur waarin we hard werken combineren met veel (heel veel!) plezier. We zijn gevestigd in een prachtig historisch pand midden in het centrum van Utrecht met een enorme tuin waarin je ook kunt werken (en BBQ-en). Onze tafeltennistafel is erg populair en het pand is voorzien van een eigen café/club. En die wordt goed benut, want we hebben iedere maand goede redenen om een feestje te vieren!

Details

Plaatsingsdatum
09 apr 2021
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur