Projectmanager digital
36-40 per week uur
Wij zoeken een Project Manager die digital projecten kan leiden.

Ben jij een Senior (lead) Developer die toe is aan een volgende stap? Een UX lead die zich breder wil ontwikkelen? Of heb je altijd projecten geleid en dat wil je nu ook in de digitale hoek gaan doen?
De collega’s in jouw team beter maken, de klant blij maken en het voor iedereen makkelijk maken!?

Join us! Reageer direct via deze link.

Wat ga je doen?

Als Project Manager Digital binnen acato ben je een belangrijke schakel tussen de account lead en het interne team van specialisten (developers BE & FE), designers (UX, VD).

Jij weet, samen met jouw team en de account lead de klantwensen te vertalen naar concrete deelprojecten, de to do’s en planningen. Jij draagt zorg voor dat proces, zodat duidelijk is dat iedereen precies weet wat hij/zij moet doen. En is dat niet duidelijk, dan is het belangrijk om daar beslissingen in te nemen en op door te vragen. Niet vanuit hiërarchie, maar vanuit commitment en kennis van zaken.

Onze ideale kandidaat heeft een achtergrond in de technologie, komt vanuit de UX/Online strategie hoek of is gewoon steengoed in projecten managen. Je bent een teamplayer die weet wat het betekent om meerdere projecten succesvol te leiden. Je wordt daar blij van en zorgt voor energie en drive om het team mee te nemen naar het einddoel.

Je voelt je verantwoordelijk en je wilt dat het team happy is. Leuke zaken worden gevierd en vervelende zaken besproken. Je helpt teamleden met hun professionele ontwikkeling. Je neemt het voortouw en komt met nieuwe initiatieven.

Voor jouw klant-projecten ben je mede-aanspreekpunt als het gaat om de lange termijn samenwerking, technische uitdagingen en andere strategische vraagstukken. Je geeft onze account leads de juiste input om onze propositie richting onze klanten nog waardevoller te maken. Je hebt dus een actieve rol in klantgesprekken, kick-offs, project evaluaties, de rentabiliteit van het project, stand-ups etc.

Wat vragen we van jou?

 • Deze vaardigheden herken je bij jezelf: inspireren, motiveren, organiseren, structureren en communiceren. Perfect hoeft niet, groeien mag nog!
 • Je bent inlevend, gericht op samenwerken en verbindend
 • Ruime ervaring als Lead developer, lead UX-designer, scrummaster of projectmanager in teams van 5+ personen.
 • Je hebt affiniteit met de digitale wereld en het veld daar omheen, ervaring bij digital agency in soortgelijke functie kan pre zijn maar geen must.
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift
 • Je bezit over voldoende kennis binnen je vakgebied om de klant te adviseren daar waar nodig en het project van a tot z mede te ontwikkelen met collega’s.

Wie zijn wij?

Wij zijn acato! Een hecht team van 30 designers, developers & strategen. We vinden het mooi om met onze klanten op zoek te gaan naar waar we het verschil kunnen maken. We werken in multidisciplinaire teams die goed op elkaar ingespeeld zijn. Deze hechte teams in Den Haag en Utrecht vormen het hart van Acato en daar zorgen we goed voor.

Wat bieden wij?

 • Fun!
 • Je bouwt lekker mee aan onze groei en richting van het bedrijf
 • Goed salaris
 • Opleidingsbudget voor coaching, seminars, training, boeken…
 • Een laptop die je mee naar huis mag nemen
 • Inspirerende werklocaties, goede koffie, biologische lunch, diverse borrels, tafelvoetbal, pingpong, en allerlei gave uitjes.
 • De mogelijkheid om te werken vanuit Den Haag (in een oude kerk), hartje centrum Utrecht (uitzicht op de oude gracht) en natuurlijk fijne collega’s.

Details

Plaatsingsdatum
23 nov 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
36-40 per week uur