Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Projectmanager

40 uur
Spin gezocht in ons web vol creatievelingen.

Design, Copywriting, Development. Zoveel kwaliteit in één team, dat schreeuwt om een georganiseerde spelverdeler. Een strategische projectmanager met oog voor detail. Heb jij altijd een helicopterview, ben je een geboren communicator en zoek je een nieuwe uitdaging in een jong en ambitieus team? Kom bij ons!

Wij maken jou graag belangrijk.

Om al die gevestigde jongens en meiden aan te sturen moet jij je goed voelen bij ons. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat Foursites HQ jouw tweede huis wordt, waar jij jezelf kunt zijn en optimaal kunt presteren. Hoe? Door jou te waarderen om wie je bent, je inbreng te serieus te nemen en je een heerlijke werkplek te bieden – met de nieuwste apparatuur – waar jij kunt uitgroeien tot de belangrijkste schakel in ons team.

Dankzij jou kunnen wij uitblinken.

Wij hebben heel wat verschillende disciplines in house. Copywriting, UX-design, Front-end development en Back-end development. En zij hebben elkaar hard nodig om te kunnen uitblinken. En daar kom jij om de hoek gewandeld. Jij bewaakt de planning en zorgt ervoor dat Copywriting aan de slag kan met de content, dat design op tijd de juiste content binnen heeft om een ontwerp te maken en dat de boys van techniek samen kunnen sparren over mooie HTML en JavaScript functionaliteiten.

En niet voor de minste klanten. We hebben in de 7,5 jaar dat we nu bestaan een behoorlijk trouw bestand opgebouwd; van een groot IT-bedrijf als Tech Data – met mooie merken als Apple, Microsoft en Cisco – tot het Grand Café aan het einde van de straat. Aan jou de taak om de fijne samenwerking met deze mooie bedrijven voort te zetten en waar mogelijk te verbeteren.

Jij helpt ons aan nieuwe kansen.

Als wij één karaktereigenschap van jou op ons whiteboard mogen omcirkelen is het proactief. Voor welke klant je ook werkt, jij bent altijd op zoek naar nieuwe kansen en extra verkoopmogelijkheden.

Daarnaast ben je net als iedereen bezig met innovatie en ontwikkeling. Je verdiept je in onze huidige dienstverlening en maakt tijd vrij om onderzoek te doen naar nieuwe markten en diensten die ons aanbod verrijken. Ook volg je de laatste trends binnen online en social en kun je deze nieuwe ontwikkelingen omzetten in nieuwe business kansen.

In het kort.

Zoals hierboven al beschreven, jij bent een echte organisator. Je communiceert helder richting je eigen mensen, maar zeker richting onze klanten. Jij weet als geen ander hoe je omgaat met knelpunten, vertragingen en bugs. Jij bewaart het overzicht en hebt – mede door je enkele jaren ervaring als projectmanager – altijd een creatieve oplossing paraat.

Waarom je bij ons moet werken.

 • 01
  Een nieuw kantoor

  We zijn sinds kort verhuisd naar een gloednieuw open kantoor mét tafeltennistafel en gamezone.

 • 02
  Een nieuwe MacBook Pro

  Als je werkt aan innovatieve shit, moet je natuurlijk wel worden uitgerust met topmateriaal. Kom bij ons en we geven je een gloednieuwe MacBook Pro.

 • 03
  Werken in een fijn team

  Wij doen soms een beetje gek, maken gewaagde grapjes en zingen vals. Maar uiteindelijk zijn wij vooral een hele gezellige groep die garant staat voor meer levensgeluk.

 • 04
  Persoonlijke groei

  Wij geven je tijd, jij gaat op zoek naar iets tofs! Iets gevonden? Tijdens onze wekelijkse Foursites meeting delen we inspiratie om als team beter te worden.

 

Details

Plaatsingsdatum
03 sep 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur