Projectmanager
40 uur
Unc Inc is op zoek naar een projectmanager die ervaring heeft met het ontwikkelen van digitale producten zoals platformen, websites en apps. Je wordt de spil in het creatieve product team en werkt mee aan het ontwikkelen van uiteenlopende en innovatieve producten voor missiegedreven organisaties.

Wat ga je doen? 

Als projectmanager ga jij samen met je team werken aan platformen, apps en websites voor corporates, non-profits en startups die zakelijke doelstellingen koppelen aan positieve impact. Het team bestaat uit een productmanager, productdesigner en frontend-, en backend developers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor meerdere klanten binnen jullie portfolio, die bestaat uit twintig kleine tot grote klanten. Per sprint zijn jullie met ongeveer twee tot drie klanten actief bezig, maar binnen jouw rol kunnen dit er meer zijn omdat je al werkzaamheden voor de daaropvolgende sprints gaat afstemmen. 

Jij doorloopt het gehele proces dat komt kijken bij het ontwikkelen van digitale producten. Dit kunnen nieuwe projecten zijn waarbij jij vanaf de eerste strategiesessie tot en met de eindoplevering van het product betrokken bent. Maar daarnaast ook bestaande klanten waarvoor we doorlopend aan het optimaliseren en verbeteren zijn. Ongeveer de helft van het klantportfolio bestaat uit zulke doorlopende projecten waarbij vaak een eerstelijns support nodig is. De supportvragen moeten gefilterd worden en uitgezet naar de juiste persoon binnen het team. Hierdoor sta je nauw in contact met de klant, je bewaakt de voortgang, stuurt bij waar nodig en maakt jezelf verantwoordelijk voor deadlines en budgetten. Binnen dit laatste hoort ook het afhandelen van financiële vraagstukken vanuit de klant. Hierbij is het van belang dat je beschikt over uitstekende vaardigheden zoals analytisch en- probleemoplossend vermogen, sterke sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen. Je behoudt ten alle tijden het overzicht en je kijkt ook verder dan de opdracht naar verbeteringen en nieuwe kansen, waarmee je je klant verder kan helpen en de relatie versterkt.

Wie ben jij? 

Je bent een echte organisator, het type dat zijn/haar persoonlijke leven ook via taken en to do’s organiseert en misschien zelfs wel de boekenkast op kleur heeft gesorteerd. Je hebt een natuurlijk gevoel voor overzicht en wordt gelukkig van lijstjes maken.

Je zoekt graag de samenwerking op en bent een verbinder in hart en ziel. Jouw stijl van communicatie weet jij aan te passen op je gesprekspartner, waardoor je met de diverse lagen van een organisatie door een deur kunt. Je kan duidelijke doelen formuleren en deze omzetten naar resultaat. Je bent in staat je hoofd koel te houden wanneer deadlines in zicht komen en voelt je verantwoordelijk om gemaakte afspraken na te komen. Met jouw commerciële en creatieve manier van denken weet jij nieuwe kansen voor jouw klanten te ontdekken en zo de relaties steeds verder uit te bouwen. 

Ons sollicitatieproces 

  • Telefonische interview en kennismaking HR
  • 1e interview: kennismaking en persoonlijkheid/ ambities
  • Indicatie van aanbod
  • Assessment
  • 2e interview: verdieping en portfolio
  • 3e interview: kennismaken team

Let op: de 1e interviews vinden plaats op 17, 18 en 19 augustus Hier wijken wij liever niet vanaf.

Enthousiast?

Ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière, wil je positieve impact maken en bijdragen aan een betere wereld met een eigen team waar je zeggenschap en verantwoordelijkheid krijgt? Voldoe je aan het bovenstaande profiel? Overtuig ons dan met je motivatie waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Je kan deze samen met je CV sturen naar jobs@uncinc.nl.  Voor vragen zijn wij te bereiken per mail of via +31 20 689 2000.

Details

Plaatsingsdatum
12 aug 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur