Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Junior projectleider sites en apps

Heerlen
30-40 uur

Betawerk is een strategisch internetbureau gespecialiseerd in digitale oplossing voor overheid, zorg en wetenschap.

Junior projectleider sites en apps

Als junior projectleider ben jij de drijvende kracht in het ontwikkelen van online maatwerk oplossingen. Van een corporate sites tot het digitaliseren van processen in apps. Jij weet je project tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te brengen, binnen tijd en budget! Het is een pré als je ervaring hebt met het ontwikkelen van digitale strategieën en/of het maken van User Experience ontwerpen.

Met jouw vaardigheden weet jij je team, de klant en het proces effectief te organiseren. Je geeft sturing aan je projectteam, dat meestal bestaat uit een consultant, UX designer en meerdere developers. Je zet je in om een goede relatie met klanten te onderhouden, die op jou vertrouwen als aanspreekpunt én als iemand die steevast met hen meedenkt. Dankzij jou ontstaat er een één-team-gevoel waarbij iedereen weet wat verwacht wordt om het project tot een succes te maken. 

Wij bieden je een afwisselende job waarbij je werkt voor grote landelijke, en soms internationale organisaties. Onze werkwijze is gestandaardiseerd en datagedreven. Wekelijks overleg je met alle projectleiders om zo van elkaar te leren en processen te optimaliseren. Daarnaast helpen wij je met persoonlijke coaching verder te groeien. 

Betawerk: strategisch internetbureau
We zijn een van de snelst groeiende internetbureaus van Limburg en zijn gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Op basis van een doordachte strategie voor complexe vraagstukken ontwikkelen we slimme, effectieve (en soms ook prijswinnende) online oplossingen. Binnen ons team van 20 medewerkers (and counting) vind je alle online competenties terug. We werken 100% open source en zijn door onze uitgekiende werkwijze een geoliede machine. Onze klanten zijn overheden, zorginstellingen en grote commerciële organisaties.

“Help jij mee de volgende prijs in de wacht te slepen?”

Wat wij van jou verwachten
Je beschikt over het organisatorisch vermogen om het proces optimaal in te richten om op tijd en binnen budget te leveren, zowel voor de klant als binnen je team. En dit alles zonder het oog voor kwaliteit te verliezen. Je bent een probleemoplosser die, samen met de andere projectleiders, je team weet te motiveren en pro-actief communiceert. User Experience en/of ontwikkeling van digitale strategieën is een pré.

Dit bieden we jou

  • Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Uitdagende projecten voor grote (middel)organisaties
  • 10% tijd voor eigen professionele ontwikkeling
  • Hardware naar keuze
  • Leuke collega’s die je graag helpen te integreren bij Betawerk

Geïnteresseerd?
Is deze job jou op het lijf geschreven? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Tim de Beijer via +31 45 574 11  81 of tim@betawerk.nl. De sollicitatietermijn loopt tot 28 januari 2022. 

Betawerk, campus

Details

Plaatsingsdatum
26 apr 2022
Salaris range
-
Plaats
Heerlen
Dienstverband
Baan
Aantal uren
30-40 uur