Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Project marketeer (project manager)

Eindhoven
32 - 40 uur

Je bent klaar voor een volgende stap in je carrière als Project marketeer (project manager). Doordat je een sterke affiniteit hebt met online marketing voel jij je al snel thuis binnen ons team. Niemand weet beter hoe je de planning in juiste banen leidt met als resultaat tevreden klanten en blije collega’s. Jouw motto zou kunnen zijn: geen stress, ik regel het wel! Jij draait je hand niet om voor strakke deadlines, budgetbewaking en 100 ballen in de lucht houden. Én je hebt een natuurlijke passie voor online marketing.

Bij Partout krijg jij de kans om structuur aan te brengen en mensen mee te nemen. Je krijgt vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. Binnen je eigen klantportfolio werk jij als volwaardig gesprekspartner om achter de échte vraag van de klant te komen en werk je oplossingsgericht mee. Maar er is ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Jij staat daarin centraal.

Project marketeer (project manager) bij Partout, wat doe je dan?

Voor jou is er een plaatsje vrij in het marketing-team. Als Project marketeer (project manager) ben je aanspreekpunt voor jouw klanten en projecten, zowel in- als extern. Met jouw enthousiasme, kennis en ervaring kun je de meest complexe projecten professioneel managen. Je bent resultaatgericht en overtreft klantverwachtingen door jouw manier van communiceren én door de opgeleverde kwaliteit. Wij zijn op zoek naar een Projectmanager die bijdraagt aan het vergroten van de customer, brand en user experience voor ons B2B en B2C portfolio.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een natuurlijke passie voor online marketing.
 • Ons vakgebied verandert snel, jij bent actief bezig om nieuwe ontwikkelingen te doorgronden. Daar helpen wij ontzettend graag aan mee.
 • Je hebt een enthousiaste en mensgerichte instelling .
 • Je signaleert kansen en probeert de klant altijd net een stapje voor te zijn.
 • Je voelt je op je gemak als spin in het web en zorgt dat je team gemotiveerd is om projecten succesvol af te ronden.

Dit heb je wel nodig.

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding
 • Minimaal 2 jaar ervaring als projectmanager in een (digital) agency
 • Affiniteit met web, marketing en design is een must
 • Ervaring met agile en scrum als werkwijze is een pré
 • Uitstekende communicatieve- en schrijfvaardigheden in het Nederlands.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Als je de persoon bent die we nodig hebben, mag je rekenen op een goed salaris.
 • Flexibel en hybride werken hoort bij een open aanpak. Jij bepaalt in overleg met ons zelf je werktijden en werkplaats (bijvoorbeeld 1 maand per jaar in het buitenland?).
 • We beginnen direct mee te sparen voor je pensioen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.
 • De vrijheid om te werken aan je eigen ontwikkeling. Zo zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan webinars, seminars en trainingen. We matchen opdrachten die passen bij jouw ambitie.
 • Je staat er nooit alleen voor, spar met je collega’s en leads bij projecten.
 • Samen presteren gaat alleen als de sfeer goed is. Gezamenlijk lunchen, salademaandag en borrels horen daar natuurlijk bij!

We Open Digital.

Wij doorbreken traditionele denkpatronen en werkmethoden met één duidelijke missie: Open Digital. Zo openen we digitale mogelijkheden voor onze klanten. Dit doen we samen met onze collega’s van Design, Development en Marketing. Maar ook met onze klanten werken we graag zo. Geen grote strategische documenten, of briefings vol open eindjes. Gewoon samen complexe uitdagingen oplossen.

De deur staat open. Zullen we snel kennismaken? Of geef je momenteel de voorkeur aan Teams? Stuur ons snel een mailtje met je LinkedIn-profiel en we nemen contact met je op.

Overweeg je om te solliciteren?

We maken het extra makkelijk voor je.
Vul je gegevens op onze site in en wij regelen de rest. Is de vacature niet voor jou geschikt, maar ken je de juiste persoon? Deel deze positie. Heb jij de gouden tip? Dan kan je van ons een cadeau verwachten.

Stap 1. Deel je LinkedIn
We maken het je graag makkelijk. Stuur ons je profiel, wij kijken ernaar en wanneer we benieuwd zijn nodigen we je uit.

Stap 2. Speedddate
In een kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten kijken we of het klikt en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Is er een match? Dan maken we een nieuwe afspraak.

Stap 3. Meet the team
We plannen een meeting voor jou en het team. Zo krijg je direct een goed beeld van je toekomstige collega’s.

Details

Plaatsingsdatum
01 jul 2024
Salaris range
-
Plaats
Eindhoven
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur