Project Manager voor Zinnige Zaken

32 - 40 uur uur
We zijn op zoek naar een Project Manager met een strategische blik. Als bureau voor Zinnige Zaken zoeken we iemand met een drive om sociale impact te maken. De functie is tijdelijk, voor een periode van 4 maanden, in verband met onderbezetting. Ben jij dat type die altijd de wedding planner is, Duo Penotti nooit roert en boeken op kleur sorteert? Dan hebben wij een toffe baan voor je, lees verder voor de uitleg.

Bureau voor Zinnige Zaken

Volgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met zinnige zaken. Zo ruimen we plastic op in plaats van troep te verkopen. Maken we theater net zo hot als Beyoncé. En wordt een website of app opeens een taalbuddy of emancipatieplatform. We doen dat door samen onze tanden te zetten in conventies. Zo komen we tot eigenzinnig design dat aantoonbaar werkt. Prijswinnend? Zeker. Maar belangrijker vinden wij de impact die we maken met ons werk.

Ons internationale team bestaat uit ca. 25 mensen met verschillende interesses en achtergronden. Onze Director of Operations stuurt jou en andere Projectmanagers aan. Verantwoordelijkheden zijn aansturing van project teams, account beheer en managen van externe freelancers.

Een dag bij GRRR

 • ’s Ochtends bespreek je de voortgang van projecten met je projectteams. Kun je de lange- en korte termijn verwachtingen van onze klanten waarmaken?
 • Stakeholder management is belangrijk. Je bedient meerdere klanten tegelijk. Je belt tussen de bedrijven door met klanten en leveranciers om projecten bij te sturen.
 • Samen met een designer, developer en een strateeg maak je een inschatting van de haalbaarheid van new business verzoeken.
 • In de middag neem je deel aan een strategiesessie.
 • Aan het eind van de dag bereid je de wekelijkse forecast meeting met je team voor.

Op dit moment is ons kantoor gesloten ivm de lockdown en werken we volledig remote. We hopen zo snel mogelijk weer beperkt naar kantoor te kunnen gaan.

Wat is hier leuk aan?

We hebben een te gekke cultuur met mensen die gepassioneerd bezig zijn met het maken van een positieve impact. Die mensen zijn soms je collega’s, soms je klanten. Jouw ervaring in de bureauwereld helpt ons groeien naar meer internationale klanten. Je bouwt mee aan een cultuur die creatief is, waar mensen van elkaar kunnen leren, kunnen groeien en waar fouten worden besproken. Jouw ervaring en talent legt de basis voor te gek creatief werk, dat soms prijzen wint. En als Corona het weer toestaat bieden we een lekkere warme lunch met het hele team. En dan hebben we één van de mooiste kantoren in het centrum van Amsterdam (met tuin). En tickets voor culturele evenementen en leuke feestjes op kantoor.

En bovenal: GRRR is een Certified B Corp; dat wil zeggen dat we bewezen hebben dat we sociale impact maken op vlakken als duurzaamheid en diversiteit.

Wat zoeken we?

 • Minimaal 3 jaar ervaring bij een digitaal bureau of marketing bureau.
 • Je houdt van projecten met diepgang.
 • Je bent extreem georganiseerd, herkent commerciële kansen en weet die ook te verzilveren.
 • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar.
 • Voor deze functie is het belangrijk dat je Nederlands spreekt.
 • Je zoekt zingeving in je werk en hebt iets te vertellen.

Procedure

Geef een idee van wie je bent via de vragen in het sollicitatieformulier. Een motivatiebrief is niet nodig. Je kan reageren tot 1 februari 2022.

Iedere vacature is een kans voor ons om het team diverser te maken. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Voor vragen kun je terecht bij Michiel Reith (Director of Operations). Recruiters hoeven niet te reageren.

Details

Plaatsingsdatum
06 dec 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32 - 40 uur