Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Project Manager (begin/midden medior)

32-40 uur

Dit zijn wij, FRMWRK. Wij helpen ondernemers online te groeien. Dat is onze missie! FRMWRK is een club van gepassioneerde specialisten die zich iedere dag verder ontwikkelen. Met 25 collega's helpen wij ondernemers structureel te groeien met de inzet van Magento 2 en Drupal in combinatie met onze bewezen Online Marketing roadmap strategie. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze klanten blijven groeien, ook jouw groei in je kennis en kunde stellen we voorop. Het is daarbij van belang om te weten welke ambities je koestert en welke ervaring je hebt opgedaan. Wij willen het beste uit jou halen, zodat je zo optimaal mogelijk kan meewerken aan onze successen. Want FRMWRK ontwikkelt.

Jouw missie als Project Manager Online Marketing

Een groot deel van de werkzaamheden van FRMWRK bestaat uit het door ontwikkelen van de webshops van onze klanten om de gestelde omzet targets voor hen te halen. Door ontwikkelen bestaat uit online marketing en development werkzaamheden. Wij zijn per direct op zoek naar een Project Manager die dit proces in goede banen begeleidt. Wij werken agile, maar ervaring in de rol van Scrum Master is geen must. Je leert bij ons vanzelf wat agile werken is en kunt desgewenst een Scrum Master cursus doen.

Jij bent verantwoordelijk voor het proces omtrent de webshop-doorontwikkeling van een deel van onze klanten. Dit is een combinatie van online marketing en development activiteiten. Jij bent er primair mee bezig dát er wordt uitgevoerd, niet wát (al is het wel een must dat je begrijpt waar we mee bezig zijn).

Details

Plaatsingsdatum
01 mrt 2022
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur