Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Project Manager Digital Products

Delft
32-40 uur

Sping is een digitaal bureau uit Delft waar mens, technologie, nieuwe dingen en plezier centraal staan. We zijn gevestigd in een bijzonder kantoor in het centrum van Delft, vlak bij het gezellige centrum en NS-station.

Onze missie en ambitie is om digitale producten te bouwen voor innovatieve bedrijven die bijdragen aan duurzaamheid. Dat doen we stiekem al jaren en vinden wij belangrijk. We timmeren lekker aan de weg. Daarom zijn we per direct op zoek naar een project manager die onze teams gaan ondersteunen bij de bouw van digitale producten.

Wat ga je doen?

Als digital project manager schakel je tussen klant, het ontwikkelteam en de business operations van Sping. Je bent projectmanager van het design- en ontwikkelteam en verantwoordelijk voor de budget, planning en kwaliteit. Je begeleidt het ontwikkelteam op gebied van planning, uren en resourcing. Je maakt onderdeel uit van het performance team dat bestaat uit project- en commercial leads. Wekelijks wordt de voortgang van alle projecten en het reilen en zeilen van onze mensen besproken om goed vinger aan de pols te houden of iedereen happy is. Zowel onze klanten, onze Spinguins en Sping zelf. Waar nodig worden acties ondernomen.

Hoe ziet je dagelijks werk eruit?

Je gaat in onze projecten het ontwikkeltraject begeleiden en monitoren van klanten die innovators zijn in uiteenlopende industrieën. Op die manier zijn wij actief in o.a. de automotive, offshore, health, telecom en wholesale e-commerce industrie. Onze klanten hebben 2 dingen gemeen: ze zijn innovatief en willen graag iets unieks of complex voor elkaar krijgen wat met standaard applicaties of IT-oplossingen niet lukt of simpelweg niet kan. Met onze producten maken we echt het verschil en dragen we bij aan duurzaamheid.

Teamwork

Onze Agile teams ontwerpen een strakke gebruikerservaring, ontwikkelen het technische platform en blijven betrokken voor doorontwikkeling, support en onderhoud. Je gaat onderdeel uitmaken van één of meerdere van deze projectteams. Enerzijds werk je samen met jouw collega designers, developers en de klant aan de realisatie van een nieuw of verbeterd platform. Anderzijds zorg je voor de besturing en verantwoording van de prestaties. Je werkt nauw samen met commercial en technical leads om alle aspecten van een goede samenwerking op inhoud, proces, product en commercie te managen.

Meer dan alleen maar projecten leiden

Nieuwe mensen brengen ervaring en ook frisse inzichten mee op gebied van werkwijzen, tools, processen of hoe we onszelf als bedrijf positioneren. We zijn benieuwd naar jouw wensen, ideeën en input! We vinden het tof om je bij initiatieven te betrekken die wij of jij willen starten. Wekelijks delen we kennis in onze wekelijkse company update en doen we regelmatig leuke dingen met het team. Je krijgt tijd, budget en begeleiding om aan je eigen ontwikkeling te werken en deel te nemen aan chapters en guilds voor kennisopbouw of eigen producten.

Dit zijn jouw project lead skills*

  • Meer dan 3 jaar werkervaring als projectleider, project manager, teamlead en/of SCRUM-master
  • Kennis en ervaring met project management tools (Harvest, Forecast) voor (resource)planning en budgetmanagement
  • Kennis en affiniteit met de ontwikkeling van online platformen, webapplicaties en webservices
  • Kennis en ervaring met tools zoals Git, GitHub Actions, Atlassian Suite (JIRA, Confluence, ServiceDesk), Slack

Overige functie-eisen

  • Je beschikt over HBO- of WO werk- en denkniveau
  • Een prettige en toegankelijke gespreks- en sparringpartner
  • Kan complexe keuzes binnen projecten vertalen naar begrijpelijke overwegingen en keuzes richting onze klanten en je team verantwoorden
  • Je past goed bij het DNA en de ambities van Sping: informeel, leergierig, nieuwsgierig, communicatief, down-2-earth, pragmatisch en analytisch
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Bij voorkeur bij een online/digital projectbureau

Details

Plaatsingsdatum
02 mei 2022
Salaris range
3500 - 5500
Plaats
Delft
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 uur