Project Manager

40 uur

We are Momkai, a strategic design agency for meaningful member experiences. Momkai is the initiator of memberful design. We create meaningful member experiences online and in the real world — from design strategy and brand identities to digital platforms and launch events. We've helped to establish global platforms, break crowdfunding records, and build impactful brands.

Project Manager

Bij strategisch designbureau Momkai verwelkomen we je graag als manager in een hecht team. De drijvende kracht die projecten en initiatieven op tijd en binnen budget laat slagen. 

Project managers bij Momkai leggen de basis voor een goede samenwerking. Voor product owners tot designers, developers en strategen. Zodat we het hoogwaardige werk maken waar klanten ons voor uitzoeken. Met een proces waar rust en vriendelijkheid de boventoon voeren.

Help mee om organisaties met een missie te laten slagen, van de KNVB en De Correspondent tot RStudio in Boston en Mutiny in San Francisco. We hebben over de hele wereld platformen gelanceerd, we verbraken crowdfunding wereldrecords en we hebben merken succesvol opgebouwd. We creëren zo betekenisvolle member experiences online en in het echt. We noemen deze aanpak memberful design. Meer lees je er over in ons essay op TNW.

 

Over Momkai

De designfilosofie van ons bureau is om rust te creëren, zodat alleen de inhoud je kan afleiden. Deze principes liggen ten grondslag aan al het werk dat we ontwerpen, ontwikkelen en opleveren. In 2016 introduceerden we deze filosofie van rust in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

 

We ontwerpen voor grote, internationale organisaties zoals het Imperial College London en New York University tot Adyen en VanMoof. Het team verenigde de 1,2 miljoen leden van de KNVB; bracht de Europese gemeenschap van wetenschappers samen met de Embassy of Good Science; bouwde start-ups vanaf nul op, zoals Renews Tokyo en het instituut voor kankeronderzoek Oncode Institute.

We zijn medeoprichters van De Correspondent, een van de snelstgroeiende journalistieke platforms van Nederland. Met meer dan 70.000 leden staat De Correspondent voor een nieuw soort journalistiek. Diepgravende verhalen die je helpen om de wereld beter te begrijpen.

De afgelopen 7 jaar werken we aan het neerzetten en uitbouwen van het merk en platform tot alle boekcovers en de nieuwe audio app. Plus crowdfunding campagnes die wereldrecords verbraken

 

Jouw rol in het team

Momkai is door zijn omvang en open cultuur weinig hiërarchisch. Als project manager kun je hierdoor veel eigen initiatief ontplooien en nauw samenwerken met project managers Marlies en Lieve en managers David en Ruben. De lijntjes met het management team zijn kort en je bijdrage aan projecten en de studio heel zichtbaar.

Doordat je in control bent, creëer je zowel bij het Momkai team als bij de klant de rust die nodig is om goed werk te maken. Je bent kritisch op het juiste moment, kunt faciliteren als de situatie erom vraagt en komt op voor je team als het nodig is. Uiteraard ben je in staat projecten op tijd en binnen budget op te leveren en heb je goed ontwikkelde voelsprieten voor commerciële kansen.

 

Wat we vragen:

 • Minimaal 3 jaar ervaring — in deze rol, bij voorkeur bij een vergelijkbaar bureau
 • Zelfstandige houding — autonoom projecten overzien en beslissingen nemen
 • Hands-on teamwork — open voor feedback en altijd op zoek naar draagvlak
 • Oplossingsgericht — in rust samenwerken met teamleden aan oplossingen
 • Vloeiend Nederlands en Engels — zowel in schrift als in een Zoom call
 • Bewust van details — professioneel en zorgvuldig in alle documentatie
 • Heldere communicatie — bondig, informatief en secuur

 

Wat we bieden:

 • Multidisciplinair team — een gezellige focus op goed werk
 • Goede arbeidsvoorwaarden — met marktconform salaris (lid van DDA & BNO)
 • Ruimte voor ontwikkeling — ondersteuning bij persoonlijke groei
 • Internationale klanten — een breed spectrum aan duurzame projecten
 • Vriendelijke collega’s — en een fijne werkplek met Macbook
 • Ruim kantoor in hartje Amsterdam — vlakbij het Centraal Station
 • Terras aan de waterkant — met eigen parkeerplekken
 • Hybride werken — fijne balans tussen thuiswerken en op de studio

Details

Plaatsingsdatum
07 dec 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur