Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Project Management Assistent

Alkmaar
40 uur

Wij zijn Triple

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe assistent projectmanager ben je absoluut geen veredelde koffiebrenger maar een volwaardig lid van ons projectenteam. Je hebt een belangrijke rol met een grote verantwoordelijkheid. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de facturatie van projecten en het afhandelen van de maandelijkse posten.

Regelmatig zal je bij de stand-ups zijn om de voortgang van de projecten te controleren en laat je het team weten wat jij vandaag op de planning hebt staan. Verder maak jij je hard voor het bewaken van de budgetten en rapporteer je dit terug naar de klant. Het voorbereiden en opstellen van de rapportages doe je met twee vingers in je neus. Je zal bij ons beginnen met het coördineren van kleine projecten, waarbij je kunt groeien naar een volwaardig projectmanager van grote projecten voor A-merken.

Wie zoeken wij?

Bij Triple geven wij jou graag de ruimte en verantwoordelijkheid om concrete, nieuwe oplossingen te vinden. Als persoon durf je daarom buiten kaders te denken en heb je een goed analytisch vermogen om beslissingen te nemen voor jouw verschillende projecten. Communicatief sta je stevig in je schoenen om gemakkelijk te kunnen schakelen tussen alle verschillende partijen. Bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt. Je regisseert zelfstandig meerdere projecten tegelijk, toont een hands-on mentaliteit en ondersteunt projecten waar nodig bijvoorbeeld als het gaat om testen.

Het team werkt prettig met elkaar samen: plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen gamen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van Microsoft Office;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met de IT-sector.

Details

Plaatsingsdatum
08 nov 2022
Salaris range
-
Plaats
Alkmaar
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur