Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Product Owner

Amersfoort
36 - 40 uur

We zijn een Award-winning Digital Agency, daar wil je toch bij horen?n

Team Artisans zoekt Product Owner

Jij hebt al behoorlijk wat ervaring opgedaan als Product Owner op verschillende projecten. Maar jouw hart gaat pas echt sneller kloppen als jij vanaf begin af aan betrokken bent bij de ontwikkeling van een project. Jij begeleidt dit proces met aandacht voor het budget, de scope en de deadline. Jij blijft constant kritisch over wat de beste keuzes zijn voor het project maar ook voor het team. Tegelijk luister je aandachtig naar de behoefte van de opdrachtgever, want alleen dan kun jij samen met het team een maatwerk app creëren dat écht waarde levert.

Medior / Senior · 36 – 40 uur · vanuit huis & Amersfoort

Even voorstellen

Ons team is 100% dedicated aan het maken van (web)apps. Als echte Artisanen krijgen wij energie van het snel opleveren van functionaliteiten. Uiteraard wel volgens een gedegen Kanban proces én functioneel en automatisch getest.

We richten ons graag op MVP projecten. Trajecten waarmee we snel onze waarde leveren voor de klant. Hiervoor gebruiken we tools en technieken die passen bij deze manier van werken, zoals bijvoorbeeld Laravel en React(Native).

Het liefst werken we voor bekende merken met een grote potentiële gebruikersgroep, zoals momenteel Autotrack.nl (check de case!) en Simpel.nl.

Details

Plaatsingsdatum
06 mei 2022
Salaris range
4500 - 5500
Plaats
Amersfoort
Dienstverband
Baan
Aantal uren
36 - 40 uur