Product Owner
32-40 per week uur
Wil jij samen met jouw knetter goede development team elke dag zorgen voor het werkelijkheid worden van jouw product visie? Lees dan snel verder!

Wat doe je als Product owner bij DIJ?

De digitale ambities van onze klanten, dat is jouw domein. Morgen beter dan vandaag, dat is ons streven bij DIJ. Met jouw development team werk je mee aan de groei van onze klanten, of eigenlijk moeten we zeggen: partners. Want we werken nauw samen met die klanten / partners en jouw team is het digitale verlengstuk van hun bedrijf of organisatie. Samen beheren jullie de backlog van de projecten die bij jouw team liggen. Jij bent dus de schakel tussen klant en techniek en kan goed tolken tussen beide werelden. Jij bent verantwoordelijk voor het houden van overzicht, maakt duidelijk omschreven taken (tickets) voor het team en zorgt dat alle benodigde informatie en tools beschikbaar zijn, zodat er efficiënt gesprint kan worden en daarmee zoveel mogelijk waarde gecreëerd kan worden voor en met de klanten/partners. We werken hiervoor met tools als JIRA en Confluence. Samen met jouw team lead zorgen jullie ervoor dat jullie development team elke dag een beetje beter functioneert dan gisteren. Klanttevredenheid is dan ook jouw belangrijkste KPI.

Hier word jij enthousiast van:

 • Het neerzetten van een productvisie, om deze op te volgen en samen met jouw team te zorgen voor het ontwikkelen van een super waardevol product.
 • Het organiseren van de refinement, sprint planning, review en retrospective, horende bij elke sprint die jouw team maakt.
 • Het maken van grote impact, door o.a. belangrijke keuzes te durven maken op het gebied van planning en haalbaarheid.
 • Het inspireren en motiveren van jouw development team. Je houdt van sparren over de waarde van epics en vraagt je af hoe je die op de meest waardevolle manier kan opdelen in functionele user stories of wat de beste oplossing is om die user stories te realiseren.
 • Je bent de digitale sparringpartner voor jouw klanten en je neemt ze mee in de werkwijze van DIJ.

Over DIJ

Wij zijn een pragmatische en nuchtere digital development agency. Wij kijken altijd naar de beste oplossing voor het probleem. We blijven niet hangen in oude patronen, maar verdiepen onszelf in nieuwe technieken en passen deze graag toe. Wij werken langdurig samen met onze klanten die geloven in digitale vooruitgang en daarom willen investeren in innovatie. Dit creëert ruimte om echt iets moois te maken. Grote, langdurige projecten dus, die onze klanten laten accelereren in de digitale wereld en waar jij van A tot Z bij betrokken bent.

Jouw groeipad

Morgen beter dan vandaag. Dat is ons streven en dat geldt zeker ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling, want die vinden we super belangrijk. We laten je graag eerst een tijdje wennen bij een bestaand team en daarna start je samen met een team lead jouw eigen Dedicated Digital Development Team.

We zijn een grote club van developers, test engineers, UX’ers, product owners en team leads die elkaar helpen met hun persoonlijke leerdoelen. Persoonlijke aandacht en budget zorgen ervoor dat iedereen naast de software, ook zichzelf flink ontwikkelt.

Herken je jezelf hierin?

Luisteren naar anderen kan je goed, je weet wat onze klanten willen en geeft ze waardevol advies bij het behalen van hun digitale ambities. Je hebt ervaring in de digitale branche en bent dus een echte sparringpartner voor onze klanten. Zonder moeite maak je de vertaalslag naar developers in jouw team en zij kunnen iedere dag rekenen op een piekfijne planning, want organiseren is jouw tweede natuur.

 • Sterke communicator (zowel naar klant als team) die stevig in de schoenen staat
 • Ervaring als Product Owner in de digital branche
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Bekend met scrum werkwijze
 • Ervaring met Jira / Confluence is een grote pré

Dit zoek jij in een baan

 • Uitdagende, A tot Z projecten bij mooie klanten met grote digitale ambities, zoals o.a. de KNHB, Smulweb.nl, BENU Direct en Payroll Select
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Flexibele werktijden en werkplek (gedeeltelijk thuiswerken en op kantoor in Apeldoorn of Utrecht)
 • Indien gewenst: auto
 • Nieuwe Macbook & Iphone
 • Salaris: €3600 – 4800 (afhankelijk van ervaring)
 • Ongekend goede en gezellige werksfeer en onze feestjes zijn ook niet mis.

Details

Plaatsingsdatum
09 aug 2021
Salaris range
-
Dienstverband
Baan
Aantal uren
32-40 per week uur