Dutch Digital Agencies_Retargeting Website_Adoptimize

Product Owner

Arnhem
40 uur

Cultuur als basis voor groei en vooruitgang

Over de rol

Jouw titel is product owner, maar benamingen als ‘workhorse’ en ‘hosselaar’ zouden jou ook niet misstaan. Dat komt doordat je enerzijds toeziet of de planning, sprints en opleveringen binnen jouw teams wel worden gehaald, maar tegelijkertijd de belangen van de klant behartigt.

Welke uitdaging er ook op je pad komt, jij weet het te managen. You get shit done, en daarom varen onze klanten blind op jou.

Jouw product is jouw missie!

De rol van product owner wordt vaak in één adem genoemd met die van projectmanager. Er zijn inderdaad veel overeenkomsten (het klantcontact, de verantwoordelijkheid over planning), maar ook wezenlijke verschillen. Als product owner bij Sumedia krijg je de beschikking over de full force van Sumedia (development, maar ook design en marketing) en draag je de verantwoordelijkheid voor het opleveren van de door jouw team ontwikkelde oplossing. Dat kan een website, webshop, applicatie, portal of ander digitaal platform zijn.

Die oplossing heb je nauwkeurig afgestemd op de wensen van de klant en na strategische kick-off sessies stap voor stap intern vormgegeven. Altijd met de juiste terugkoppeling aan de klant, altijd transparant over de specifieke werkzaamheden die we per sprint zullen uitvoeren.

Dé schakel voor een optimale klantrelatie

Als product owner ken je het digitale landschap uit je broekzak. Je bent op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en weet jouw kennis in te zetten om oplossingen te creëren die naadloos aansluiten op de strategische plannen van onze klanten. Tijdens de ontwikkeling hamer je op kwaliteit en heb je een duidelijke visie op efficiënt werken.

Maar laten we ook jouw people management skills niet vergeten. Een mooi product ontwikkelen is fijn, maar een goede relatie met de klant is misschien nog wel belangrijker. We zijn bij Sumedia een duidelijke nieuwe weg ingeslagen. We willen alleen nog werken voor premium brands die hun complete digitale groei bij ons onderbrengen. Duurzame partnerships waarbij wederzijds vertrouwen en een steengoede werkrelatie essentieel zijn. Als product owner ben je daarin een onmisbare schakel.

About you!

 

 • Ruime kennis en ervaring binnen het gehele digitale landschap.
 • Je hebt een duidelijke visie op ‘Agile’ werken en kent de bekende methodieken (o.a. Scrum).
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een groot empathisch vermogen in de omgang.
 • Je bent proactief en buitengewoon ondernemend opgesteld. Je wil altijd sneller en slimmer.
 • Ervaring bij een digital agency (webbureau) is een pré, geen must.
 • Je bent planmatig ingesteld en bent daarnaast een echte teamplayer. Jij weet als geen ander hoe je anderen harder kunt laten lopen.
 • Bovenal: jij wil meegroeien met Sumedia en de beste worden in jouw area of expertise.

Dit krijg je van ons

 • Vanzelfsprekend: een goed salaris. Wij betalen graag voor talent!
 • Daarnaast zijn er meerdere mooie arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets via Lease a Bike!
 • Bij een volledig dienstverband van 40 uur heb je recht op 26 verlofdagen per jaar.
 • Ambitieus? Wij ook. Samen stippelen we een groeipad voor je uit.
 • Ok ok, daar houden we ook toffe feestjes (als het mag) en barbecues in zomer.

Details

Plaatsingsdatum
09 okt 2023
Salaris range
-
Plaats
Arnhem
Dienstverband
Baan
Aantal uren
40 uur